Askon İftar Çadırı Kurdu - Son Dakika
Yerel

Askon İftar Çadırı Kurdu

Askon İftar Çadırı Kurdu

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi iftar çadırı kurdu.

01.07.2014 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi iftar çadırı kurdu.

Ramazan ayında kurulması gelenek haline gelen iftar çadırında, Başkan Recep Çalışkan, Organize Komite Başkanı İmam Gazali Hiradağı ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya geldi.

Askon Adana Şubesi Organize Komite Başkanı İmam Gazali Hıradağı, iftar çadırını tüm Adanalıların hizmetine sunduklarını belirtti. Hıradağı, Ramazan ayının, nefisleri yıkadığını, gönülleri ayıkladığını, sofraları bereketlendirdiğini, içinde rahmet, mağfiret ve kurtuluşu gizlediğini ifade etti.

Ramazan ayının birleştirici yönüne dikkati çeken Hıradağı, şunları kaydetti:

"Ramazan ayı birleştiricidir. Hayatımızın telaşında unuttuğumuz, yakınımızda olduğu halde unuttuğumuz pek çok şeyi hatırlatır bize Ramazan. İnançlı insanları tek vücut haline getirir, aynı duygularda birleştirir bizleri. Dünyanın türlü sıkıntılarla boğuştuğu, bunalımlar içinde olduğu bugünlerde, dünden daha çok özgürlük, hürriyet, adalet, insan hakları ve eşitlik istenmektedir. Bunun kaynağı ise İslam'dır. Özünde ahlak ve maneviyat olan yeni ve adil bir dünya! Bu da kardeşlik duyguları taşıyan bir milletten geçer. Bu birlikteliği sağlamak için Ramazan ayı büyük bir avantajdır. Rabbimiz bizler için bu mübarek ayı bir kurtuluş vesilesi kılar inşallah"

Organize Komite Başkanı İmam Gazali Hıradağı, Hastaneler Kavşağındaki ASKON iftar çadırının Ramazan ayı boyunca hizmet vereceğini kaydetti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Askon İftar Çadırı Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement