Askon "İslam'da Ticaret Ahlakı" Konulu Panel Düzenliyor - Son Dakika
Yerel

Askon "İslam'da Ticaret Ahlakı" Konulu Panel Düzenliyor

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi, Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı işbirliğiyle “İslam’da Ticaret Ahlakı” konulu panel düzenleyecek.

24.04.2016 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi, Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı işbirliğiyle "İslam'da Ticaret Ahlakı" konulu panel düzenleyecek.

Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman Ateş, Çukurova Üniversitesi Din Sosyolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Kirman, Mustafa Kemal Üniversitesi Temel İslam Bilimleri Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Necmettin Çalışkan, İstanbul Üniversitesi Hadis Ana Bilim Dalı Araştırma görevlisi Dr. Seyit Ali Güşen'in konuşmacı olarak katılacağı panel 29 Nisan Cuma günü saat 20: 00'de Yüreğir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, panelle ilgili şu açıklamada bulundu: "Adanalı esnaf, Kobi ve tüm işletmecilerin faydalanacağı bir panel. Herkesi bu panele davet ediyorum. Yüce dinimizin ticaret ile ilgili kaidelerini öğrenmek ve bilgilerini tazelemek isteyenler katılabilir. Her gün daha da karmaşık hale gelen ticari teşebbüsler, beraberinde soru ve sorunları da getiriyor. Bu konuda dinimizin hassasiyetlerinden haberdar olmak ve alimlerimizin görüşlerinden yararlanmak için, Adanalıları panelimize davet ediyorum." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Askon 'İslam'da Ticaret Ahlakı' Konulu Panel Düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement