Aslan'a Arena'da Büyük Şok: 0-2 - Son Dakika
Spor

Aslan'a Arena'da Büyük Şok: 0-2

Aslan\'a Arena\'da Büyük Şok: 0-2

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 4. hafta erteleme maçında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a evinde 2-0 mağlup oldu.

22.01.2015 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 4. hafta erteleme maçında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u konuk etti.

Sarı-Kırmızılılarda, devre arası hazırlık kampında sakatlık yaşayan oyuncular Burak Yılmaz, Semih Kaya ve Koray Günter ile Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun Milli Takımı forması giyen Aurelien Chedjou, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemedi.

Maça Sinan Bolat, Sabri Sarıoğlu, Melo, Hakan Balta, Telles, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Bruma, Olcan Adın, Sneijder ve Pandev 11'i ile çıkan Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Semih Kaya, Koray Günter ve Chedjou'nun yokluğunda, savunmanın göbeğinde değişikliklere gitmek zorunda kaldı. Savunmanın ortasında Melo ile Hakan Balta yer aldı.

ERKEN GOL

Maçın henüz 3.dakikasında konuk takım golü buldu. Ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Ercan uzak mesafeden müthiş vurdu. Topun oraya gelmesini beklemeyen Sinan Bolat, uzandı ancak golü engelleyemedi. Diyarbakır erken golle 1-0 öne geçti.

Sonrasında Galatasaray tamamen oyunu rakip kaleye yığdı. Birkaç net pozisyondan yararlanamayan Sarı-Kırmızılılar, 31.dakikada aynı dakika içindeki ikinci köşe vuruşunu kullandı. Yapılan ortada kafa vuruşunu Diyarbakırlı futbolcunun kale içinde çıkardığını düşünen Galatasaraylı futbolcuların itirazı işe yaramadı. Hakem çizgiden çıkarıldığını söyledi ve devam kararı verdi...

DEĞİŞİKLİKLER İŞE YARAMADI

İlk yarının sonuna kadar oyunu rakip yarı alana yıkan Galatasaray, golü bir türlü bulamayınca ilk yarıyı 1-0 geride kapadı...

İkinci yarıya Pandev ve Yekta'nın yerine Umut ve Emre Çolak değişikliğiyle başlayan Galatasaray'da sık yapılan pas hataları, kalede tehlikeler yarattı.

ikinci devre boyunca gol arayan Sarı-Kırmızılılar bir türlü golü bulamadı.

Maçın uzatma dakikalarında 90+2'de Yusuf'un golüyle Diyarbakır BŞB maçı 2-0 kazandı.

Bu sonuçla Galatasaray 9 puanda kalırken, Diyarbakır BŞB puanını 4'e yükseltti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Aslan'a Arena'da Büyük Şok: 0-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement