Aslan, Başbakanın Diyarbakır'a Gelişi Öncesi Hazırlıkları İnceledi - Son Dakika
Yerel

Aslan, Başbakanın Diyarbakır'a Gelişi Öncesi Hazırlıkları İnceledi

Aslan, Başbakanın Diyarbakır\'a Gelişi Öncesi Hazırlıkları İnceledi

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) iki dönem Diyarbakır milletvekilliği yapan Osman Aslan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Diyarbakır'da düzenleyeceği mitin öncesi kente gelerek hazırlıkları inceledi.

26.03.2014 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) iki dönem Diyarbakır milletvekilliği yapan Osman Aslan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Diyarbakır'da düzenleyeceği mitin öncesi kente gelerek hazırlıkları inceledi.

Diyarbakır'da Başbakanın yarın yapacağı mitingin hazırlıkları devam ediyor. Yürütülen hazırlıkların koordinasyonu için iki günden bu yana çalışmalara katılan AK Parti 22 ve 23. dönem milletvekili Osman Aslan, bir yandan miting için hazırlık yaparken bir yandan da memleketi Ergani'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. İlçe merkezindeki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek çay içen ve vatandaşları Başbakan'ın mitingine davet eden Aslan, "Yarın Başbakanımız miting yapmak için Diyarbakır'a teşrif edecekler. Bizler de Başbakanımızın bu ziyaretleri öncesinde hazırlıkları yürütüp tamamlamak üzere buradayız. Başbakanımızın Diyarbakır'da gerçekleştireceği mitingi inşallah yüz akıyla tamamlayarak seçmenimizin gönlündeki sevgiyi ve teveccühü bekleyeceğiz. İnanıyorum ki, Pazar günü yapılacak seçimde vatandaşlarımız partimize teveccüh göstererek, iktidarımızın gerçekleştirdiği hizmetleri karşılıksız bırakmayacaktır" dedi.

Aslan, Ergani ilçe merkezi, belde, köy ve mezralarda ulaşabildikleri tüm vatandaşları mitinge davet ettiklerini sözlerine ekledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aslan, Başbakanın Diyarbakır'a Gelişi Öncesi Hazırlıkları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement