Aslan, Fen Lisesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Aslan, Fen Lisesini Ziyaret Etti

Aslan, Fen Lisesini Ziyaret Etti

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Sur İlçesi Vali Aydın Arslan Fen Lisesi tarafından gerçekleştirilen 2. TÜBİTAK Bilim Fuarı'na ve okul kermesine katıldı.

27.04.2016 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Sur İlçesi Vali Aydın Arslan Fen Lisesi tarafından gerçekleştirilen 2. TÜBİTAK Bilim Fuarı'na ve okul kermesine katıldı.

Vali Aydın Arslan Fen Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen fuara İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, İl Maarif Müfettişleri Başkanı Eyyup Demir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Aslan Özdemir, Sur İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Uçak, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Naif Keleş ve okul müdürleri katıldı.

Açış konuşmalarıyla başlayan fuarda ilk olarak Okul Müdürü Mahmut Ercil yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ercil'in ardından Coğrafya Öğretmeni Dündar Uğurlu ise projeler hakkında kısa bir konuşma yaptı. Son olarak kürsüye çıkan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan ise "Sizleri öncellikle başarılarınızdan dolayı gönülden kutluyorum. Her eğitim çalışanının asli görevi öğretmenliktir. Samimiyetimle söylüyorum; benim en mutlu olduğum an, öğretmen ve öğrencilerimle birlikte olduğum andır. Bürokrasinin sıkıntılı havasından sonra öğrencilerle ve öğretmenlerle olmak bana bir nefes gibi geliyor. Sizler hangi mesleği seçerseniz seçin nerede olursanız olun; erdemli ve ahlaklı olduğunuz sürece kazanırsınız. Sizlere tek bir mesajım var; her zaman yüreğiniz sevgiyle dolu olsun. Hedefinizde insana sevgi olduğu sürece her zaman saygın yerlerde olursunuz. Amacımız kendisine, insanlara ve hayata saygısı olan genç nesiller yetiştirmektir. Müdür ne ise okul da odur. Bugün gördüm ki okulun güzelliği müdüründen belli oluyor. Bütün idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza sizlere verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından okuldaki proje fuarını gezen İl Milli Eğitim Müdürü Aslan ve beraberindekiler, daha sonra da öğrenciler tarafından hazırlanan kermesi gezdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Aslan, Fen Lisesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement