Aslan Karanfil, MHP'den Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Aslan Karanfil, MHP'den Aday Adayı

Aslan Karanfil, MHP\'den Aday Adayı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa eden Aslan Karanfil, MHP’den Samsun milletvekilli aday adayı olduğunu açıkladı.

04.03.2015 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa eden Aslan Karanfil, MHP'den Samsun milletvekilli aday adayı olduğunu açıkladı.

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinde iken Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine getirilen ve bu görevden geçen haftalarda istifa eden Aslan Karanfil, yarın MHP Samsun İl Başkanlığı'nda açıklayacağı MHP Samsun milletvekili aday adaylığı öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. İlkadım ilçesinde bulunan bir otelde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Aslan Karanfil, aday adaylığını yarın MHP Samsun İl Başkanlığı'nda saat 13,30'da açıklayacağını söyledi.

Memleket adına endişelerinin olduğundan dolayı MHP'den aday adayı olduğunu söyleyen Aslan Karanfil, " AK Parti, 2002'deki ya da 2011'deki AK Parti değil. 'Gücümüz var. Devletin her birimi bizim elimizde ve her şeyi yapabiliriz' noktasına geldi. Devletin bütün güçlerine hakim bir iktidar var. İnsanlarda da her şey yapabilirler kanaati var. Bir efsunlanma ve etkilenme var. Ben de iktidar partisinden aday adayı olabilirdim. En kötü ihtimalle görevime devam ederdim. Şu an 110 kişinin Samsun'da AK Parti'den aday adayı olduğu dönemde biz, tersine bir şey yaptırsak memleketle ilgili endişelerimizden yapıyoruz. Bunu da paylaşıyoruz. Bu zamana kadar benim MHP'den aday adayı olacağımı bilen AK Parti'li arkadaşlarım bana 'vefasızlık yaptın' demedi. Toplumun içindeyim ve telefonumda sürekli açık. Ülke noktasında benim kaygılarım var. Ben bu kaygıları paylaştığım zaman hiçbir AK Parti'li arkadaşım bana 'haksızsın' diyemiyor. Çünkü onlar da biliyor ülkenin kötüye gittiğini. Temayülü de yaşamış insanım. O süreçleri de biliyorum. Ne kadar itibar ettiklerini de biliyorum" dedi.

"MİLLETVEKİLİ LİSTELERİNDE SAMSUN'UN EVLADI YOK"

Son 3 dönemdir milletvekili listelerinde Samsun'un yetiştirdiği birisinin olmadığını söyleyen Aslan Karanfil, "Yarın saat 13,30'da MHP İl Başkanlığı'nda aday adaylığımızı açıklayacağız. Sonra ilçe ilçe gezerek ziyaretlerde bulunacağız. 12- 18 Mart 2015 tarihleri arasında da MHP Genel Merkezi'ne resmi başvurumuzu yapacağız. Ondan sonraki sürece bakacağız. Ben Samsun ve memleketimiz adına heyecanı olan bir insanım. Ben bu anlamdaki bu heyecanımı Samsunlulara hizmet etmek anlamında da kullanmak istiyorum. Ben hiçbir zaman mikro milliyetçilik yapmadım. Ama Samsun'un 3 dönemdir tüm vekillerine bakın. İlk altıncı sırada olan insanlara bakın. Samsun'un hiç mi kendi yetiştirdiği evladı yok. Neden kendi değerlerimizi tüketiyoruz? İsim vermiyorum. Ben bunu da Samsun'da yaşayan insanların vicdanına havale ediyorum" diye konuştu.

Aslan Karanfil'in konuşmasının ardından program sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aslan Karanfil, MHP'den Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement