Aslan Yara Sarmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Aslan Yara Sarmak İstiyor

Galatasaray'da hedef farklı Dortmund yenilgisini telafi etmek ve Süper Lig'deki seriyi sürdürmek.

26.10.2014 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 7.haftasında Galatasaray, bugün Başakşehir'e konuk olacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Sarı-Kırmızılı ekipte amaç Dortmund mağlubiyetinin moral bozukluğunu giderip ligdeki galibiyet serisini sürdürmek. Sakatlığı bulunan Semih Kaya'nın oynaması şüpheli. Beline özel enjeksiyon uygulanan genc savunmacının ağrıları henüz tam olarak geçmedi. Semih Kaya için son kararı Prandelli verecek. Chedjou'nun iyileşmesiyle bir nebze rahatlayan İtalyan teknik adamın sahaya; Muslera, Veysel, Chedjou, Semih veya Hakan Balta, Tarık - Hamit, Melo, Selçuk - Olcan, Sneijder ve Burak'tan oluşan 11'le çıkması bekleniyor.

Galatasaray'da daha önceki maçlarda üçer kez sarı kart gören Felipe Melo, Olcan Adın ve Yekta Kurtuluş, Başakşehir maçında da kart görmeleri durumunda, 8. haftadaki Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecekler.

Süper Lig'İn ilk 6 haftasında 1 galibiyet ve 5 beraberlik alan, çıktığı 6 maçta kalesinde sadece 2 gol görerek ligin en az gol yiyen takımı konumunda olan İstanbul Başakşehir ise yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor. Lacivert-Turunculu ekipte sakatlıkları bulunan Mahmut Tekdemir ve Alexandru Epureanu'nun durumu belirsizliğini koruyor.

NTV Spor

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aslan Yara Sarmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement