Aslanapa 26 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Aslanapa 26 Yaşında

Aslanapa 26 Yaşında

Aslanapa'nın ilçe oluşunun 26.yılı nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi.

05.07.2013 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aslanapa'nın ilçe oluşunun 26. yılı nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi.

Aslanapa'nın ilçe oluşunun 26. yılı etkinlikleri kapsamında, ilk olarak Tarla Günü düzenlendi. Tarımsal yeniliklerin yaygınlaştırılması amacıyla Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Aslanapa ilçesinde Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nün katılımıyla düzenlenen tarla günü demonstrasyon çalışmalarında yeni nohut çeşitleri üreticilere tanıtıldı.Ardından Aslanapa Kültür Merkezinde Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı düzenlendi.

Daha sonra Aslanapa Cumhuriyet Meydanında Traktör yarışları, protokol konuşmaları ve ödül töreni ile devam eden program gece Songül Karlı Konseri, Halk Oyunları gösterileri ve Havai Fişek Gösterisi ile sona erdi.

Aslanapa ilçesindeki programlara Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kütahya Vali Vekili Metin Selçuk, Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şaphane Kaymakamı Muhammet Ali Çatalbaş, Aslanapa Kaymakamı Mustafa Güngör, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Yorulmaz, TKDK İl Koordinatörü İhsan Kaymak, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aslanapa 26 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement