Aslanapa'da Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı - Son Dakika
Yerel

Aslanapa'da Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı

Aslanapa\'da Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde, tarım ve hayvacılık çalıştayı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

06.07.2013 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde, tarım ve hayvacılık çalıştayı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Çalıştaya Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli ve Başbakanlık Baş Müşaviri Muammer Yaşar Özgül'ün de katıldı.

Aslanapa Kaymakamı Mustafa Güngör'ün konuşmasıyla başlayan çalıştayda Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli, Aslanapa'nın kırsal kalkınma yatırımlarından ve tarımsal desteklemelerinden daha fazla yararlanması gerektiğini belirtti.

Başbakanlık Baş Müşaviri Muammer Yaşar Özgül ise, Aslanapa ekonomisinin tarım ve hayvancılığa dayalı olduğunu ifade ederek, kuruluşundan bu yana girişimci ruhu taşıyan Aslanapa çiftçisinin daha fazla girişimci olması gerektiğini söyledi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tacettin Işık'ın Aslanapa'nın tarım ve hayvancılıktaki mevcut durum ve hedeflerini anlatan sunumunun ardından, herbiri alanında uzman olan Selçuk Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Birol Dağ, Prof. Dr. Süleyman Soylu, Prof. Dr. Nuh Poyraz, Doç. Dr. Mehmet Zengin, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Şahin konularıyla ilgili çalıştay katılımcıları ve çiftçilere yönelik bilgilendirme yaptılar. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aslanapa'da Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement