Aslancami Yolu Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Aslancami Yolu Yapılıyor

Aslancami Yolu Yapılıyor

Ordu’nun Fatsa ilçesini en uzak ulaşım noktalarından biri olan Aslancami Mahallesi’ne giden ve yıllardır kangren haline gelen yolda sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

15.05.2015 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesini en uzak ulaşım noktalarından biri olan Aslancami Mahallesi'ne giden ve yıllardır kangren haline gelen yolda sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Milletvekili Adayı Şakir Çoban, Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, AK Parti Aybastı İlçe Başkanı Fazıl Eren ve partililer Aslancami Mahallesi'ne giderken yolda incelemelerde bulundular.

Burada açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Fatsa ilçemizin en büyük grup yollarından bir tanesi çünkü Aslancami güzergahı birçok köyün kullandığı önemli bir grup yolu. Bu yolda sıcak asfalt yol çalışmalarının başlamış olması bu bölge için en büyük müjde. Bu Allah'ın izniyle, Büyükşehir nimetiyle kavuşuyoruz. Şu anda da alt yapı çalışmaları başladı. Burası komple sıcak asfalt olacak. Yıllardır yapılamayan, adeta bir kangren haline gelen bu yol Büyükşehir imkanı ile hayata geçiyor" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aslancami Yolu Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement