ASMEK Yıl Sonu Sergileri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

ASMEK Yıl Sonu Sergileri Başlıyor

ASMEK Yıl Sonu Sergileri Başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASMEK kurslarında eğitim gören kursiyerler, 26 Mayıs tarihinde Yenimahalle Kültür Merkezinde sergi açacak.

23.05.2014 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASMEK kurslarında eğitim gören kursiyerler, 26 Mayıs tarihinde Yenimahalle Kültür Merkezi'nde sergi açacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Antalya Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları'nın (ASMEK) yıl sonu sergileri başlıyor. Kursiyerler, 2013-2014 döneminde ürettikleri eserleri bir dizi sergi ile beğeniye sunacak. ASMEK sergileri,

26 Mayıs'ta Yenimahalle Kültür Merkezi'nde Karşıyaka, Kepez, Varsak, Çaybaşı ve Altınova kurs merkezlerinin ortak sergisiyle başlayacak.

Kursiyerlerin diğer sergileri ise 2 Haziran'da Konyaaltı ASMEK Kurs Merkezi'nde, 4 Haziran'da Lara Kurs Merkezi'nde, 9 Haziran'da Döşemealtı ASMEK Kurs Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Atatürk Kurs Merkezi'nin sergisi ise 6 Haziran'da Aydın Kanza Parkı'nda beğeniye sunulacak.

Kursiyerler, sergilerde çeyiz ürünleri, dekoratif ahşap süsleme, ebru, elde kurdele işi, rölyef-üç boyutlu şekillendirme, seramik biçimlendiricisi, takı tasarımı, kadın giysileri dikimi ve kösele çanta yapımı gibi çalışmalarını sergileyecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ASMEK Yıl Sonu Sergileri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement