Asmmmo Başkanı Okkalı Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Asmmmo Başkanı Okkalı Açıklaması

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Mehmet Okkalı, hükümeti·n terörle mücadele eylem planını desteklediklerini belirtti.

06.02.2016 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Mehmet Okkalı, hükümeti·n terörle mücadele eylem planını desteklediklerini belirtti.

Okkalı yazılı açıklamasında, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı 10 maddelik "Terörle Mücadele Eylem Planı"na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yüz yıllardır aynı topraklarda huzur içinde yaşamış milletin fertleri olarak terörün her türlüsünü lanetlediklerinin altını çizen Okkalı, terörle mücadelede yeni yol haritasının sadece Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki vatandaşların yaralarının sarılmasında değil şehit haberleriyle yüreği yanan tüm millet için can suyu olacağını bildirdi.

Okkalı, Terörle Mücadele Eylem Planı'nı desteklediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Milletimizin birlik ve bütünlüğüne kast eden her türlü terör örgütü ve devlet organlarına sızmış yapıların temizlenmesinde 15 bin üyesi bulunan Ankara Odası olarak desteğimiz tamdır. Sayın Başbakanımızın açıkladığı 10 maddenin biran önce hayata geçirilmesini arzu ediyoruz. Bu yüce millet birlik ve beraberlik içerisinde nice şer planlarını atlatmış, oynanan nice kirli oyunu bozmuştur. Bu zor günleri de birlik ve beraberlik içinde atlatacaktır. Ülkemizin ve milli birliğimizi hedef alan terör ve uzantıları kadim milletimizi bir birine düşüremeyecektir. Yaşananlar karşısında ellerini ovuşturanlar emellerine ulaşamayacaklardır."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Asmmmo Başkanı Okkalı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement