Asmmmo Örnek Uygulamalı Bilirkişilik Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Asmmmo Örnek Uygulamalı Bilirkişilik Eğitimi

Asmmmo Örnek Uygulamalı Bilirkişilik Eğitimi

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (ASMMMO) Örnek Uygulamalı Bilirkişilik Eğitimi Kocatepe Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

17.10.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (ASMMMO) Örnek Uygulamalı Bilirkişilik Eğitimi Kocatepe Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

ASMMMO tarafından düzenlenen Örnek Uygulamalı Bilirkişilik Eğitimi Kocatepe Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Programın açılış konuşmasını yapan ASMMMO Başkanı Mehmet Okkalı, Ankara'da yaşanan terör olayına değinerek, terörün her türlüsünü lanetlediklerini ifade etti. Okkalı, "Ankara'daki hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Terör kimden gelirse gelsin lanetliyoruz. Bu toprakları sonsuza kadar vatan yapmak, kardeşçe yaşamak için and içtik. Hiçbir güç bu ülkede bizim bin yıllık kardeşliğimizi bozamaz, bozamayacaktır. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Tüm acımıza rağmen, yapılan tüm tahriklere rağmen bu aziz millet oyunu bozacaktır. Terör ve destekçileri ne kadar canımızı yakarlarsa yaksınlar bu milleti bölmeye, ayırmaya, kardeşi kardeşe kırdırmaya muvaffak olamayacaklardır" diye konuştu.

Ankara Odası olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Okkalı, meslek mensuplarına yönelik yapılan eğitim ve sosyal faaliyetleri de anlattı.

Örnek Uygulamalı Bilirkişilik Eğitiminde, Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanı Hakim İlker Koçyiğit, Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuk Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rıza Ayhan, SMMM Ahmet Babuşçu, Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi Eski Başkanı Sincan Batı Hakimi Hayrettin Türe ve SMMM Gültekin Çağrı Karapınar bilirkişiliğin mevzuattaki yeri, bilirkişi yönetmelikleri, asliye ticaret mahkemeleri görev ve yetkileri, ticari defterlere ilişkin tebliğ ve uygulaması E-defter uygulaması, ceza ve ağır ceza mahkemelerinin görev ve yetkileri, ceza muhakemeleri kanonun açısından bilirkişilik, bilirkişi incelemesi ve raporlamadan beklentiler ve örnek uygulamalar konularında konuşmalar yaptı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Asmmmo Örnek Uygulamalı Bilirkişilik Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement