Aso 1. Osb Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Aso 1. Osb Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Açıklaması

“Türkiye ekonomisinin bir algı operasyonu ile zayıflatılmasına vatanını ve milletini seven hiç kimsenin izin vermemesi gerekir"

19.12.2014 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Sanayi Odası (ASO) 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya, "Türkiye ekonomisinin bir algı operasyonu ile zayıflatılmasına vatanını ve milletini seven hiç kimsenin izin vermemesi gerekir" ifadesini kullandı.

Kaya, yazılı açıklamasında, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan Öncelikli Dönüşüm Programları Eylem Planlarını değerlendirdi.

Reel sektör olarak beklentilerinin, yapısal dönüşüm gibi iddialı bir isimle açıklanan bu eylem planlarının zaman kaybetmeden hayata geçirilmesi olduğunu ifade eden Kaya, "Bizler geleceğin büyük Türkiyesine yatırım yapan sanayiciler olarak dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri olma hedefinde üzerimize düşeni yapacağız. Devletimize, hükümetimize güveniyoruz ve açıklanan planların bir an önce hayata geçmesini bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'nin geleceğinin parlak olduğunu belirten Kaya, şunları kaydetti:

"Bundan sonra 'bu işe Amerika ne der, AB ne der' devri geride kalmıştır. Türkiye'nin bu durumunu bütün dünya görmektedir. Bundan dolayı son günlerde birçok önemli ülkenin devlet başkanları, dışişleri bakanları ve yetkilileri ülkemizi ziyaret etmektedirler. 2015 yılında G20 Dönem Başkanlığının Türkiye'de olması da stratejik olarak ülkemizin önemini arttırmıştır. Bu mevcut durumu değerlendirdiğimizde Türkiye ekonomisinin kırılgan olduğunu iddia etmek yanlıştır." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aso 1. Osb Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement