Asp İl Müdürü Terör Mağdurlarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Asp İl Müdürü Terör Mağdurlarını Ziyaret Etti

Asp İl Müdürü Terör Mağdurlarını Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Cizre, Sur, Nusaybin ve Silopi’de yaşanan terör olaylarından dolayı memleketlerini terk eden aileleri ziyaret etti.

01.02.2016 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Cizre, Sur, Nusaybin ve Silopi'de yaşanan terör olaylarından dolayı memleketlerini terk eden aileleri ziyaret etti.

vv Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Güneydoğu Bölgesinde yaşanılan terör olaylarından dolayı memleketlerini terk eden ailelerin evlerini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında açıklama yapan ASP İl Müdürü Murat Demirkol, "Cizre, Sur, Nusaybin ve Silopi'den kentimize göç eden misafirlerimizi evlerinde ziyaret ettik. Böylece mevcut durumlarını yerinde inceleme imkanı bulduk. Terör mağduru insanlar çok zor şartlarda yaşıyorlar. Onlara psiko-sosyal destek ve rehabilitasyon hizmeti sunmak üzere sosyal hizmet merkezlerindeki meslek elemanlarımızı görevlendirmiş bulunuyoruz. İhtiyaçlarını tespit edip devletimizin her türlü ihtiyaçları için yanlarında olduğumuzu ifade ettik" şeklinde konuştu.

Demirkol,"ASP İl Müdürlüğü olarak Siverek, Viranşehir, Eyyubiye ve Karaköprü Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzce 14 aile tespit edilmiş olup gerekli yardımlar yapılmıştır. Devlet olarak komşu ülkemiz Suriye'de 5 yıldır devam eden iç savaştan kaçarak ülkemize sığınan misafirlere nasıl kapımızı açtıysak, terör olaylarından dolayı Doğu ve Güneydoğu bölgesinden kentimize göç eden kardeşlerimize de yardım edeceğiz. Ülkemiz üzerinde dönen oyunlar inşallah en kısa sürede son bulacaktır. Biran önce bölgenin eski huzurlu güvenli günlerine dönmesi için devletin bütün kurumları aktif görev almaktadır "dedi.??

Terör mağduru aileler yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yardımda bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür etti. Ziyaret esnasında ASP İl Müdürü Murat Demirkol'a İl Müdür Yardımcısı Ramazan Beşkat da eşlik etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asp İl Müdürü Terör Mağdurlarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement