AssistCar Rental'dan Müşteri Odaklı Filo - Son Dakika
Advertorial

AssistCar Rental'dan Müşteri Odaklı Filo

AssistCar Rental\'dan Müşteri Odaklı Filo

Türkiye'de araç kiralama sektöründe yerli ve yabancı müşteri pazarı açısından geniş bir yüzdeye sahip olan AssistCar Rental, araç filosunuda revizyona gidiyor. Önümüzdeki dönemde müşteri talep ve ihtiyaçlarına göre uygulanan revizyonlar sonucu, yollarda yeni araçlar göreceğiz.

27.03.2017 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

2016 yılına girmemiz itibariyle yaşadığımız uluslararası ve politik anlaşmazlıklar, hizmet sektöründe çalışan firmaları birtakım değişiklikler yapmaya yöneltti. Müşteri odaklı hizmet sunmaya özen gösteren işletmeciler yabancı müşteri sayılarındaki düşüşleri göz önünde bulundurarak farklı stratejiler geliştiriyor. AssistCar Rental CEO'su Selçuk Göç, yabancı müşteri sayısında yaşanan düşüşlere karşın araç kiralama hizmeti talep eden farklı bir kitlenin sayısında artış olduğuna dikkat çekti. Avrupa'da yaşayan Türklerin, yerli ve Arap turistlerin oluşturduğu bu kitlenin daha farklı taleplere ve ihtiyaçlara yönelik araç kiraladıklarını belirten Selçuk Göç, AssistCar Rental'ın bu taleplere yönelik revizyonlarından ve yeni yatırımlarından bahsetti.

AssistCar Rental Filosunda Yeni Araçlar

AssistCar Rental, müşteri kitlesindeki değişime yönelik daha geniş bagaj hacmine sahip, daha düşük yakıt tüketen araçlarla filosunu yeniliyor. AssistCar Rental CEO'su Selçuk Göç, kiralık araç hizmeti sundukları kitlenin çoğunlukla kalabalık gruplar veya geniş aileler olarak seyahat edenlerden oluştuğunu belirterek bu durumun geniş araçlara olan talebi arttırdığını söyledi.

Selçuk Göç, "Araç filomuzda yaptığımız revizyonlar ile geniş bagaj hacimli düşük yakıt tüketimi olan araçların sayısını arttırarak müşterilerimize daha iyi hizmet vermeyi amaçladık. Yeni araçlarımız Türkiye genelindeki AssistCar Rental şubelerine sevk edilmeye başlandı. Müşteri odaklı hizmet vermeye özen gösteren bir firma olarak ülkemizdeki ihtiyaca yönelik yaptığımız bu değişiklikler ile aynı zamanda dinamik ve kapsamlı bir hizmet sunuyoruz. Yenilenen araçlarımız müşterilerimizin beğenilerine göre belirlenerek seçilmiştir ve memnun kalacaklarına eminiz." dedi.

Selçuk Göç, 2016 yılı sonu itibari ile dövizde yaşanan artış ve ÖTV oranlarındaki değişikliklerin araç maliyetlerinin ortalama %25 yükseldiğini buna rağmen kiralık araç fiyatlarında bir değişiklik planlamadıklarını belirterek AssistCar Rental olarak müşterilerinin taleplerini her zaman olduğu gibi en ekonomik şartlarla karşılamaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Son Dakika Advertorial AssistCar Rental'dan Müşteri Odaklı Filo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement