Podolski: Hocaya Hatta Başkana Sorun - Son Dakika
Spor

Podolski: Hocaya Hatta Başkana Sorun

Podolski: Hocaya Hatta Başkana Sorun

Galatasaray'da oyundan alınmasına sinirlenen ve su şişelerini tekmeleyen Podolski, "Bunun nedenini bana değil, hocaya sorun. Hatta başkana sorun" sözleriyle isyan etti.

30.09.2015 22:48  Güncelleme: 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu mücadelesinde deplasmanda Astana ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da Lukas Podolski, oyundan ve skordan memnun olmadığını, saha kenarına gelirken de sinirlenmesinin normal olduğunu söyledi.

"KOŞTULAR KAVGA ETTİLER VE PUAN ALDILAR"

"Mutlu değiliz çünkü 1-0 öndeydik, 2 kez öne geçtik ama 1 puanla yetindik." diyen Alman yıldız, "Şampiyonlar Ligi'nde oynuyoruz ve tabii ki Astana'ya saygı duyacağız. Tehlikeli olduklarını biliyoruz, koştular, kavga ettiler ve puan aldılar. 25 yıldır futbol oynuyordum ve benim bir problemim yok. Bu maç kolay değildi. Bütün Şampiyonlar Ligi maçları çok zordur. Bugün gördük. Koşarsanız kazanırsınız. 15 şutumuz var. Ama şansımız yaver gitmedi. Daha 4 maçımız var. Daha hiçbir şey kaybetmedik." dedi.

"SİNİRLENMEM ÇOK NORMAL"

Oyundan alındıktan sonra su şişelerini tekmesiyle ilgili konuya açıklık getiren getiren Podolski, "Oyundan çıkarken hep bu soruyu soruyorsunuz. Bunun nedenini bana değil hocaya sorun! Hatta gerekirse başkana sorun ama bana sormayın artık. Ben de oyundan ve skordan mutlu değilim. Tepkilerim normal. Hangi oyuncu oyundan çıkmak ister. Bir futbolcu gösterin ki oyundan alınırken gülsün. Sinirlenmem çok normal." ifadelerini kullandı.

"KONSANTRE OLAMIYORUM"

Maç içinde görev yerinin sürekli değişmesine de değinen Alman yıldız, "Sağda başladım, sola geçtim, sonra forvet arkasında oynadım. Pozisyon değişiklikleri yüzünden oyunuma tam konsantre olamıyorum. Şu an iyi oynadığımı söyleyemem" yorumunu yaptı.

"KAZAKİSTAN İLE PROBLEMİM YOK"

Kazakistan'la ilgili probleminin olmadığını belirten Podolski şunları söyledi; "Ben daha önce de Milli takım ile beraber Kazakistan'da bulundum. Benim Kazakistan ile ilgili bir problemim yok. Astana ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne kaldı. Bu onlar için çok güzel olmalı. Bugün gördük, heyecanlı idiler, koştular ve mücadele ettiler."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Podolski: Hocaya Hatta Başkana Sorun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • SİNAN ARTOK: PODOLSKİ HAKLI ADAM BÖYLE BİR KOMEDİ DAHA ÖNCE YAŞAMAMIŞ FİZİZK GÜCÜ ÇOK İYİ VE YIRTICI NEDEN ÇIKARIYORSUN BU ADAMI SEMİHİ ÇIKAR OLCANI VEYA SABRİYİ KOY 6 1 Yanıtla

Advertisement