Asü Antalya ve Samsun'da Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Asü Antalya ve Samsun'da Tanıtıldı

Asü Antalya ve Samsun\'da Tanıtıldı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi yaklaşan tercih dönemi öncesi Antalya ve Samsun’da aday öğrencilere Aksaray’ı ve üniversiteyi tanıttı.

15.04.2014 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi yaklaşan tercih dönemi öncesi Antalya ve Samsun'da aday öğrencilere Aksaray'ı ve üniversiteyi tanıttı.

Kaleiçi Rotary Kulübü ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Antalya Cam Piramit'te bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen Yükseköğretim Tanıtım Günleri ve Eğitim Fuarı'nda Aksaray Üniversitesi dahil 54 üniversite kendini tanıtma fırsatı buldu. Samsun İlkadım Rotary Kulübü ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Atatürk Kültür Merkezi'nde bu yıl 12'incisi düzenlenen Karadeniz Uluslararası Yükseköğretim Tanıtım Günleri'ne ise Türkiye'nin birçok yerinden 26 üniversite katıldı.

Antalya ve çevre illeri ile Samsun ve çevre illerinden den gelen binlerce aday öğrenciye Aksaray ve Aksaray Üniversitesi hakkında bilgiler verilerek, tanıtım materyalleri dağıtıldı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asü Antalya ve Samsun'da Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement