ASÜ'de Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

ASÜ'de Mezuniyet Sevinci

ASÜ\'de Mezuniyet Sevinci

Aksaray Üniversitesinde 266 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

11.06.2014 15:06  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Üniversitesi'nde (ASÜ) 266 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, ASÜ konferans salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, öğrenme ve eğitimin ana rahminden ölüme kadar devam eden bir süreç olduğunu söyledi.

Eğitim gördükleri bölümlerden mezun olan gençlerin, eğitim sürecinin belli bir periyodunu tamamladıklarını ifade eden Ataklı, "Hayat boyu devam eden öğrenme süreci içinde belli bir periyod bitti. Bundan sonra hem kendileri öğrenmeye devam edecekler, hem de öğrendiklerini, bildiklerini bilmeyenlere aktarmaya başlayacaklar. Öğrencilerimize, bu eğitim süreçlerinde elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Gençlerimizle gurur duyuyoruz" dedi.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar ise ASÜ'nün 2006 yılında kurulmuş genç bir üniversite olduğunu ifade ederek, 2000 yılından sonra kurulan devlet üniversiteleri arasında akademik performans bakımından 1. sırada yer aldığını kaydetti.

Konuşmaların ardından, dönem birincisi Serpil Kaya mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Mezuniyet töreni dereceye giren öğrencilere hediyeleri ve diplomalarının verilmesiyle sona erdi.

Törene, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Hakan Eşitgen, Belediye Başkan Vekili Güven Kemerkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Taner Aksakal, öğrenci ve aileleri katıldı. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel ASÜ'de Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement