At Arabalarına Yüklenen Malzeme Tehlike Saçıyor - Son Dakika
Yerel

At Arabalarına Yüklenen Malzeme Tehlike Saçıyor

At Arabalarına Yüklenen Malzeme Tehlike Saçıyor

Diyarbakır’ın Silvan ilçesindeki at arabaları trafikte yükledikleri büyük eşyalar ile tehlike saçarken, araç sürücüleri duruma tepki gösterdi.

13.03.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki at arabaları trafikte yükledikleri büyük eşyalar ile tehlike saçarken, araç sürücüleri duruma tepki gösterdi.

Silvan ilçesinde cadde ve sokaklarda yüklü olarak dolaşan at arabaları kazaya davetiye çıkartıyor. Özellikle anayollarda sürücüleri zor durumda bırakan at arabaları yükledikleri büyük eşyalarla gittikleri yollarda araçların geçişini zorlaştırıyor. Bunların trafikten kaldırılmalarının gerektiğini belirten Yusuf Bayka, "Günümüz trafiğinde at arabalarının olması çok tehlikeli. Silvan'da her geçen gün araç sayısı artıyor ve gittikçe trafik sıkışmaya başlıyor. Çarşı merkezinde mesai saatlerinde trafik durma noktasına geliyor. Böyle yoğun araç trafiğinin olduğu bir ilçede at arabalarının üzerlerine büyük ve geniş eşyalar yüklemesinin ne kadar tehlikeli olduğu ortada. Eskiden bu kadar araba yoktu ve at arabaları bu kadar sorun teşkil etmiyordu, ama şimdi durum farklı her mahallede yüzlerce araç var. At arabaları üzerlerine büyük ve geniş demirler yükleyerek trafiğe çıkıyor ve böyle bir durumda ne karşıdan gelen arabalar ne de arkasından gelen arabalar geçiş yapamıyor, bu böyle olmaz, buna bir çözüm bulunması gerek" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel At Arabalarına Yüklenen Malzeme Tehlike Saçıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement