Ata Albayrak'ın Adı Sporla Yaşayacak - Son Dakika
Güncel

Ata Albayrak'ın Adı Sporla Yaşayacak

Bornova Belediyesi Masterler Ligi 18 Ekim'de başlıyor.

15.10.2014 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova Belediyesi tarafından bu yıl 5.si düzenlenecek Masterler Ligi, geçen Mart ayında yaşamını yitiren Bornova Masterler Derneği'nin kurucusu 'Ata Albayrak' adıyla gerçekleştirilecek. 27 takımın mücadele edeceği geleneksel turnuvanın açılış maçı, 18 Ekim Cumartesi günü saat 17.00'de Bornova Masterler ile Saruhanlı Masterler arasında oynanacak

Kendisi de uzun yıllar futbol oynayan Bornova Masterler Derneği'nin kurucusu Ata Albayrak'ın adı Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen Masterler Ligi ile yaşayacak. 5'incisi düzenlenecek geleneksel turnuva bu yıldan itbaren Ata Albayrak'ın adını taşıyacak.

27 takımın katılacağı 2014-2015 Ata Albayrak Masterler Ligi, yaklaşık 6 ay sürecek. Maçlar üç grupta, çift devreli deplasmanlı lig usulüne göre oynanacak. Gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlarla, en iyi üçüncülerden ikisi çeyrek finale çıkacak.

Centilmence geçmesini dilediği turnuvaya katılacak tüm takım ve sporculara başarılar dileyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bu yıl beşincisi düzenlenecek Bornova Masterler Ligi turnuvamızı artık Ata Albayrak'ın adıyla düzenlenleyeceğiz. Sporcu kimliği ve kişiliği ile tüm Bornovalılara örnek olan Ata Ağabeyimizi saygıyla anıyoruz"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ata Albayrak'ın Adı Sporla Yaşayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement