Ata Aöf Dekanı Özen; Türkiye'mizin Heryerindeyiz - Son Dakika
Yerel

Ata Aöf Dekanı Özen; Türkiye'mizin Heryerindeyiz

Ata Aöf Dekanı Özen; Türkiye\'mizin Heryerindeyiz

Kurulduğu günden bu yana büyük adımlarla ilerleyen Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Türkiye’nin her yerinde başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği sınavlarla göz dolduruyor.

14.06.2016 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurulduğu günden bu yana büyük adımlarla ilerleyen Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Türkiye'nin her yerinde başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği sınavlarla göz dolduruyor.

2015-2016 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı sınavını 82 merkezde çok başarılı bir organizasyonla gerçekleştiren ATA-AÖF 4 oturumda yürütülen sınavın 1.oturumunda 78 bin 109, 2.oturumunda 83 bin 337, 3.oturumunda 42 bin 981, 4.oturumunda 51 bin 626 olmak üzere toplamda 256 bin 053 öğrencinin katıldığı sınavda, üniversite temsilcileri, bina sınav sorumluları, bina yöneticileri, salon başkanları, gözetmenler, yardımcı hizmetliler ve sınav güvenliği için emniyet genel müdürlüğünün görevlendirdiği polis ve emniyet amirlerinden oluşan toplam 34 bin 237 kişi görev yaptı. Sınavda, Türkiye çapında toplam 840 bina, 9868 salon, 860 engelli salonu, 34 kapalı ceza infaz kurumunda da 170 salon kullanıldı.

ENGELLİ ÖĞRENCİLER EVLERİNDE SINAVA ALINDI

Her yıl öğrenci sayısını neredeyse ikiye katlamayı başaran ATA- AÖF son yapılan bahar yarılı sınavında engelli öğrencileri de unutmadı. Sınav salonlarına gelmesi mümkün olmayan çok sayıda engelli öğrencinin görevliler eşliğinde evlerinde sınava alınmasını sağlayan ATA- AÖF bu alanda da iddiasını sürdürüyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen, yapılan sınavlarda elde edilen başarının ekip ruhunun eseri olduğuna dikkat çekti. Özen, "Sınav organizasyonunun gerçekleştirilmesinde büyük özveriyle görev yapan başta, sınavlardan sorumlu dekan yardımcımız sayın Doç.Dr. Kürşat Akbulut olmak üzere, öğrenci işlerinden sorumlu dekan yardımcımız sayın Prof. Dr. Cengiz Gündoğdu'ya ve teknik işlerden sorumlu dekan yardımcımız sayın Doç.Dr. Selçuk Karaman'a, Fakülte sekreterimiz sayın Ömer Fidan'a, sınav organizasyon komitesine, fakültemiz çalışanlarına, tüm Türkiye'den görev yapan akademisyen ve idari görevlilere, üniversitemizi temsilen sınav merkezlerinde hazır bulunan üniversite temsilcilerine ve sınav güvenliğinin sağlanmasında görev yapan Emniyet mensuplarına çok teşekkür eder saygılar sunarım" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ata Aöf Dekanı Özen; Türkiye'mizin Heryerindeyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement