Ata Demirer ile Unutulmaz Bir Akşam - Son Dakika
Magazin

Ata Demirer ile Unutulmaz Bir Akşam

Ata Demirer ile Unutulmaz Bir Akşam

Avea ile Yıldızlar Açıkhava'da etkinliklerinin kapanışını komedyen Ata Demirer yaptı.

02.10.2014 19:41  Güncelleme: 19:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avea ile Yıldızlar Açıkhava'da etkinliklerinin kapanışını Ata Demirer yaptı.

BKM organizasyonu ile gerçekleşen konserlerin finalinde 1 Ekim akşamı Ata Demirer, Taşkın Sabah yönetimindeki hepsi birbirinden ünlü saz sanatçılarından oluşan orkestrası eşliğinde sahnedeydi. Alaturka albümünden parçaların yanı sıra bir çok sevdiği parçaya da repertuvarında yer veren Demirer, hem sesi hem de keyifli sohbetleri ile izleyenlerini müzik ve eğlence dolu bir gecede ağırladı.

Sahnede Demirer 'Olanlar Oldu', 'Böyle mi Esecekti', 'Söyleme Bilmesinler', 'Kaleden Top Atarlar', 'Yaşamak Yalan Belki', 'Bir Bahar Akşamı', 'Kapıldım Gidiyorum', 'Hayriye', 'Hasret', 'Bir tanem Söyle Canım', 'Mesecina', 'Aşk Nedir Nasıldır', 'Sizden Biri', 'Unutturamaz Seni Hiçbirşey', 'Son Mektup', 'Sitem', 'Kaçak', 'Tamavra Matyasu', 'Kara Çalı', 'Değmen Benim Gamlı Yaslı' gibi Turk Sanat Müziği ve klasik pop müzik parçalardan oluşan 30 parça seslendirdi.

Neredeyse tüm parçalara eşlik eden izleyiciler Açıkhava'da hareketli parçalarda ise yerinde coştu. Sahnede ki heyecanını sık sık dile getiren Ata Demirer gece boyunca yaptığı ufak şakaları ve taklitleriyle de izleyicisini kahkahalara boğdu.

'Tavukları Pişirmişem' parçasını da söyleyen Demirer şarkıyı söylerken yaptığı taklitler ile adeta Açıkhava'yı kahkahalara boğdu.

Ata Demirer konserinde yabancı iki parçaya da yer verdi. Demirer, Goran Bregovic'in 'Mesecina' şarkısında hem dans etti hem söyledi. Kendisine eşlik eden trompet ekibi ve saksofonla adeta görsel bir şölen ile ilk yarıyı tamamladı. İkinci yarıda ise Yunanca seslendirdiği 'Tamavra Matia Su' parçasıyla büyüleyen Demirer müzikseverlerden tam not aldı. Sahnede Anadolu Ateşi Dans Topluluğu ve Özge Borak'ın balet olan kardeşi ve balerin olan nişanlısı Seda ve Selim Borak'da Demirer'e eşlik etti.

KONSERE DEMET AKBAĞ VE ÖZGE BORAK İLE BÜYÜK FİNAL

Gecenin finalinde 'Fasulye'yi söyleyen Ata Demirer'e sahnede Demet Akbağ eşlik etti. Eyvah Eyvah'ta birlikte seslendirdikleri parçada sahneye çıkan Akbağ ile Ata Demirer'in düeti Açıkhava'yı adeta yerinden oynattı. Alkış yağmuru altında 'Çikolata Çikita'yı da seslendiren Demirer ve Akbağ geceyi sonlandırdı. Coşkulu seyircisini ve alkışları kırmayan Demirer 'Mesecina' parçası ile bis yaptı. Bis sırasındaki sahnenin sürprizi ise eşi Özge Borak'ın sahneye çıkması oldu. Birlikte dans eden Ata Demirer ve Özge Borak bu güzel geceyi sahnede birlikte sonlandırdı.

Konserin after partisinde Ata Demirer dostları ve BKM ailesi ile kutlama yaptı. Gecenin hatıra selfiesini çekmeyi de ihmal etmedi.

Ata Demirer'in konserini izleyenler arasında Eşi Özge Borak ve Demet Akbağ'ın yanı sıra Hakan - Ayça Algül, Sedef İybar, Gülenay Kalkan, Ayşe Özyılmazel, Pelin Körmükçü, Hakan Algül, Suzan Kardeş, Erkan Özerman vardı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ata Demirer ile Unutulmaz Bir Akşam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement