'Ata Online Yatırımcı Okulu', bilinçli yatırımcılar yetiştiriyor - Son Dakika
Güncel

'Ata Online Yatırımcı Okulu', bilinçli yatırımcılar yetiştiriyor

Ata Finans Grubu, 1991 yılından bu yana 'Yatırım Mühendisliği' yaklaşımıyla yatırımcılarına sağlam, tutarlı, güvenilir ve bilimsel verilerle kalıcı varlık yaratıyor.

12.05.2015 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Yatırım Mühendisliği' yaklaşımıyla Sermaye Piyasaları'na yatırım yapmak isteyenlere kalıcı kazanç yaratmak isteyen Ata Online, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve PDR-HR işbirliğiyle 14 Mayıs 2015 Perşembe günü 'Etkin Yönetim Zirvesi'ni düzenliyor.

Ata Online Yatırımcı Okulu ile Sermaye Piyasaları'nda finansal okuryazarlık seviyesini yükseltmek için çalışmalarına devam eden Ata Online 'Etkin Yönetim Zirvesi' ile 14 Mayıs 2015 Perşembe günü Stylus Maslak'ta olacak.

25. yılını tüm üye ve gönüllüleri ile birlikte kutlamakta olan KalDer ve danışmanlık sektöründe bu yıl yine 25. yılını dolduran PDR Group'un insan kaynaklarının gelişimi konusunda her türlü çözümü sunan şirketi olan PDR HR ile Ata Online bir araya gelerek 'Etkin Yönetim Zirvesi'ni gerçekleştiriyor. Zirve kapsamında Ata Online, yatırımcılara bilinçli yatırım, alternatif finansal araçlar, sermaye piyasası kurumları gibi konularda bilgi aktarırken; PDR HR sürdürülebilir başarı için insan kaynakları yönetiminin önemi ve faaliyet alanları gibi konulara değinecek.

Bilinçli yatırıma Ata Online bakışı

Bünyesindeki Ata Online Yatırımcı Okulu ile analitik yaklaşımı ve mühendislik bakışı sayesinde üniversiteler, sivil toplum örgütleri, meslek odaları işbirlikleri çevresinde toplumun finansal piyasalar ve alternatif araçlar konusunda 360 derece bilgilenmesini sağlayan Ata Online, bilinçli yatırımın önemi, finansal piyasalara giriş, yatırım, sermaye piyasası araçları ve analiz gibi konularda eğitimler düzenliyor.

'Yatırımcı Koçu' ile insan odaklı hizmet anlayışı

Ata Online'ı da bünyesinde bulunduran Ata Finans Grubu sektörde bir benzeri olmayan 'Yatırımcı Koçu' hizmeti ile müşterilerinin kalıcı kazanç sağlaması için insan odaklı bir yaklaşım benimsiyor. Sermaye Piyasaları'nda kendilerini yalnız hisseden yatırımcıya özel sunduğu hizmetlerle sektörde fark yaratan Ata Finans Grubu, toplumun da finansal okuryazarlık seviyesini yükselterek piyasada bilinçli yatırımcılar oluşmasına katkı sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Ata Online Yatırımcı Okulu', bilinçli yatırımcılar yetiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Afrika Düşünce Platformu, Türkiye'de 1. Prafrica Çalıştayı düzenledi
    15:50 Afrika Düşünce Platformu, Türkiye'de 1. Prafrica Çalıştayı düzenledi

    Afrika Düşünce Platformu tarafından düzenlenen 1. Prafrica Çalıştayı'nda Afrika'da sağlıktan yapay zekaya, ekonomiden siyasete farklı alanlarda konular ele alındı. Programda sunumlar Türkiye'de okuyan Afrikalı öğrenciler tarafından Türkçe yapıldı. Çalıştayın amacı, Türkiye'deki Afrika çalışmalarına yeni perspektifler sunmak ve Afrika sorunlarına çözümler üretmektir.

  • İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, lise öğrencileriyle futbol oynadı
    15:50 İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, lise öğrencileriyle futbol oynadı

    İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, Akşemseddin Anadolu Lisesi Pansiyonu'nda kalan öğrencilerle Şehit Stadyumu'nda futbol maçı yaptı. Maçta İskilipspor Teknik Direktörü Galip Gül de yer aldı. Gül, öğrencilerin keyifli bir gün geçirdiğini belirterek, Polat'a teşekkür etti.

  • Hizmet İhracatçıları Birliği, sektörün sorunlarını masaya yatırdı
    15:49 Hizmet İhracatçıları Birliği, sektörün sorunlarını masaya yatırdı

    Hizmet İhracatçılar Birliği (HİB) düzenlediği Hizmet İhracatı Strateji Toplantısı ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Toplantıda, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın da katılımıyla sektörün yol haritası ve stratejisi belirlendi. HİB Başkanı Şekib Avdagiç, hizmet ihracatının Türkiye'nin yumuşak gücü olmasını hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, sektörün istihdam ve cari açığa pozitif katkı sağladığı vurgulandı. Hizmet İhracatı Sürdürülebilirlik Eylem Planı Strateji Çalışması gerçekleştirildi ve ihracatçıların devlet desteklerinden yararlanması için çalışmalar yapıldığı ifade edildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe ise hizmet sektörünün dış ticaret dengesini etkileyeceğini ve 2028 yılında 200 milyar dolarlık hizmet ihracatı hedefi olduğunu belirtti.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    15:49 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada hedeflerinin UEFA Avrupa Kupası'na katılmak olduğunu belirtti. Uygun ayrıca hakemlerin profesyonel olmasını ve adaletli bir şekilde maç yönetmelerini istedi. Taraftarları da maça davet eden Uygun, tribünlerin dolmasını ve coşkuyu birlikte yaşamayı umduklarını söyledi. Antrenmanda sakatlığı bulunan Azizbek Turgunboev ayrı çalışmalarına devam etti.

  • Siirt'te 18 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Yakalandı
    15:48 Siirt'te 18 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Yakalandı

    Siirt'te 18 yıl önce işlenen cinayete karışan ve firar eden zanlı, Ankara'nın Keçiören ilçesinde yakalandı. Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucu tutuklanan zanlı, adli makama sevk edildi.

  • Şahinbey Belediyesi Çocuk Şenliği Başladı
    15:48 Şahinbey Belediyesi Çocuk Şenliği Başladı

    Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve 9 gün sürecek olan 'Çocuk Şenliği' başladı. Şenlikte çocuklar birbirinden renkli gösterileri izleyebilecek ve çeşitli etkinliklere katılabilecekler.

  • TBMM'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlendi
    15:44 TBMM'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlendi

    TBMM'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 'Meclis Bahçesi Çocuk Bahçesi ve Bilim Şenliği' yapıldı. Çocuklar, Meclis bahçesinde çeşitli etkinliklerle keyifli anlar yaşadı. Türkiye'nin uzay giden ilk astronotu Alper Gezeravcı da etkinliklere katılarak çocuklarla zaman geçirdi.

  • İstanbulspor, Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala küme düştü.
    15:43 İstanbulspor, Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala küme düştü.

    İstanbulspor, Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala küme düştü.


Advertisement