Atabey, Köy Okullarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Atabey, Köy Okullarını Ziyaret Etti

Atabey, Köy Okullarını Ziyaret Etti

Diyarbakır’ın Ergani İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, Şube Müdürü Sami Aydın ile birlikte merkeze bağlı Kavaklı İlkokulu’nu ziyaret etti.

13.11.2015 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, Şube Müdürü Sami Aydın ile birlikte merkeze bağlı Kavaklı İlkokulu'nu ziyaret etti.

Köy okullarına ziyaretler gerçekleştiren Ergani İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey ile Şube Müdürü Sami Aydın, bu hafta merkeze bağlı Kavaklı Köyü İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulundu. Sınıfları dolaşarak öğrencilerle yakından ilgilenen Milli Eğitim Müdürü Atabey, eğitimle ilgili yapılan çalışmalar ve okulların sorunları hakkında bilgi aldı. Öğrenci sayısının fazla olması nedeniyle sınıflarda sıkışıklık yaşandığı için okulun yeni bölümlerinin yenilenmesi için çalışma yürütüleceğini belirten Atabey, "Köy okullarını dolaşmaya devam ediyoruz. Ziyaretlerde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile bir araya geldik. Eksiklikler ve yapılacak çalışmalarla alakalı bilgi alışverişinde bulunduk. Bundan sonra da okulları ziyaret etmeye devam edeceğiz. Eksiklerimizi yerinde görüp gidermeye çalışacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atabey, Köy Okullarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement