Atakum Belediye Başkanı Taşçı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Atakum Belediye Başkanı Taşçı Açıklaması

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Rutin belediyecilik anlayışının yanı sıra sosyal belediyecilik adına önemli çalışmalar yapıyoruz" dedi.

11.06.2015 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Rutin belediyecilik anlayışının yanı sıra sosyal belediyecilik adına önemli çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Taşçı, düzenlediği basın toplantısında göreve geldikleri 1 yıllık süreyi değerlendirdi.

Atakum ilçesinde son bir yıl içerisinde köklü değişimlerin ve buna bağlı olarak ciddi değişimlerin yaşanmaya devam edeceğini belirten Taşçı, "Çalışmalara sürekli hız kazandırdık. Bu anlamda başarılı işlere imza attık. İlçemizde son bir yıl içerisinde 100 bin metrekare parke taşı döşendi, 73 bin metrekare sıcak asfalt dökümü gerçekleştirilirken 60 bin 250 metrekare sathi kaplama yapıldı. Köylerimiz, okullarımız, ibadethanelerimiz, sokaklarımız, caddelerimiz için hizmetlerimiz aralıksız olarak devam ediyor. Gerçekleştirdiğimiz kurslara katılım arttı. Kursiyer sayımız 1 yıl içerisinde 600'den 2 bin'e çıktı. Halk günlerinde son 8 ay içerisinde 2 bin 250 vatandaşımızla görüşüldü. Sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirdiğimiz 'Yeşil Adım' projesi ile ilçemize her yıl 2 bin 500 fidan dikimi gerçekleşiyor. Bu rakamı iki katına çıkarmak için çalışıyoruz" dedi.

Birbirinden önemli projeler için adeta gün saydıklarını kaydeden Taşçı şunları kaydetti:

"Önemli projeler için gün sayıyoruz. Osmanlı Hamamı, Seyir Terası, Döner Kule, Akvaryum Park, Kapalı Spor Salonu, Kent Meydanı, Lozan Park projeleri çok yakında hayata geçecek. Bu projelerle birlikte ilçemizdeki yaşam kalitesi daha da artacak. Aynı şekilde Atakum'a bir ilçe hastanesi kazandırmak için son noktaya ulaştık. Bunun müjdesini de çok yakında halkımızla paylaşacağız. Rutin belediyecilik anlayışının yanı sıra sosyal belediyecilik adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Bütün bunlardaki tek amacımız Atakum ilçesinin yaşam kalitesini daha da arttırmak. Sosyal, kültürel, sportif ve istihdama yönelik çalışmalarla Karadeniz Bölgesinin bir numaralı belediyesi olmak istiyoruz. Bunun için de dur durak demiyor, sürekli üretiyoruz, çalışıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atakum Belediye Başkanı Taşçı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement