Atakum Belediye Başkanı Taşçı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Atakum Belediye Başkanı Taşçı Açıklaması

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçenin sorunlarının çözümü noktasında önemli mesafe kat ettiklerini belirtti.

04.07.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçenin sorunlarının çözümü noktasında önemli mesafe kat ettiklerini belirtti.

Taşçı, Taflan mahallesinde vatandaşlarla iftarda buluştu.

Vatandaşlarla sohbet eden Taşçı, özellikle yaşlı ve çocuklarla yakından ilgilendi.

Belediye Başkanlığı yaptığı 15 aylık dönemi dolu dolu geçirdiklerini belirten Taşçı, "Atakum ilçemizdeki tüm sorunları çözdük, sorunları ortadan kaldırdık diyemeyiz ama gerçekten atılması zor adımları atarak önemli bir mesafe kat ettik. Yerel yönetimler anlamında artık yüzü gülen bir Atakum halkı var. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Atakum ilçesindeki eksikleri tek tek tespit ettiklerini belirten Taşçı, "İlçeyi tanıyor, biliyor ve burada yaşıyor olmam benim için avantaj oldu. Öyle ki başkan olmadan önce sorunların büyük bir kısmını tespit etmiştim. Göreve gelir gelmez de bu sorunların üzerine gittim" diye konuştu.

Taşçı, ilçede yol ve kaldırım yapmakla yetinmediklerini, halkın öncelikleri doğrultusunda hareket ettiklerini de ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atakum Belediye Başkanı Taşçı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Adem Başarslan : Hala palavra atıyorsun ishak bey dün gece nerdeydin neredeyse tüm caddeler deniz gibiydi özellikle cumhuriyet Mahallesi 23 sokak bir felaket caddesi yıllardır sel yaşıyoruz e yeter artık kardeş size biz boşunamı oy verdik ben oruçlu oruçlu sabaha kadar lağım suları boşalttım şu an her evin bodrumundada oldukça su dolu dün gece tam bir rezalet görüntü vardı her taraf tıkalı kanalizasyonların içinden pazarcıların sebze meyve kırıntıları çıkıyor yazık ishak bey tam 25 senedir bu sorunu yaşıyoruzj 0 0 Yanıtla

Advertisement