Atakum Belediye Başkanı Taşçı, Projeler Hakkında Bilgi Verdi - Son Dakika
Yerel

Atakum Belediye Başkanı Taşçı, Projeler Hakkında Bilgi Verdi

Atakum Belediyesi Başkanı İshak Taşçı, Atakum'da sürdürülen projeler hakkında bilgi verdi.

30.07.2015 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediyesi Başkanı İshak Taşçı, Atakum'da sürdürülen projeler hakkında bilgi verdi.

Taşçı, düzenlediği basın toplantısında, Atakum'un büyükşehir yasası ile 56 mahalleye ulaştığını ve nüfusunun yüzde 8 arttığını söyledi.

Karadeniz'in en hızlı büyüyen ilçesinin Atakum olduğunu ve her yıl Yakakent ilçesi kadar nüfus artışı olduğunu belirten Taşçı, "Atakum'un nüfusu her yıl 9 bin artıyor. Bizde buna göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Atakum için 55 projelerini olduğunu belirten Taşçı, devam eden projeler hakkında şunları kaydetti:

"İlk olarak vatandaşlarımız için Yalı Cafe ve Tuğra Düğün Salonu'nu hizmete sunduk. Ardından 2 milyon lira değerinde taş üretim fabrikası ve örnek köy projeleri hayata geçirdik. Okul ve camilere 500 bin lira değerinde destek olduk. 'Her eve bir ağaç' kampanyası ile 2 bin 500 fidan dikildi. Kurupelit'te bir binayı kiralayarak 150 kişilik kız öğrenci yurdu açtık. Daha önceki dönemde yapılan gençlik  merkezi binasını Eğitim Araştırma Hastanesi Atakum Poliklinik'i olarak 2016 yılı başlarında hizmete sunmayı planlıyoruz."

Vatandaşlar için hizmetlerinin devam ettiğini dile getiren Taşçı, "Osmanlı hamamları, şehir terası ve 20 milyon değerindeki akvaryum park projelerini yakın zaman hayata geçirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atakum Belediye Başkanı Taşçı, Projeler Hakkında Bilgi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement