Atakum'da Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Atakum'da Bayramlaşma

Atakum\'da Bayramlaşma

Atakum Belediyesi’nin Kurban Bayramı bayramlaşma programı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaşın katılımıyla Yalı Kafe’de gerçekleştirildi.

25.09.2015 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediyesi'nin Kurban Bayramı bayramlaşma programı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaşın katılımıyla Yalı Kafe'de gerçekleştirildi.

Bakan Kılıç'ın birlik ve beraberlik mesajları verdiği bayramlaşmada Başkan Taşçı, "Biz Atakum ilçesi ölçeğinde, bakanımız ve vekillerimiz şehir, bölge ve ülke ölçeğinde çalışarak ülkemizi hak ettiği seviyeye ulaştırmak için gece-gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programı, Yalı Kafe'de yoğun katılımla gerçekleşti. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, eski AK Parti Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya ile AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı bayramlaşmaya vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunduğu konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz millet olarak bir olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin yarınları için de mücadele edeceğiz. Bu anlamda önümüzde önemli bir seçim süreci var. Bu seçim sürecinde herkesin fedakarlık göstermesi gerekiyor. Özellikle teşkilat mensuplarımız, uyku dışındaki zamanlarını bu seçime hazırlık için değerlendirmeli. Birliğimizin, beraberliğimizin, ülkemizin AK Parti iktidarıyla birlikte yakaladığı istikrarın sürmesi için 1 Kasım seçimlerini son derece önemsemeli, bu doğrultuda çalışmalıyız" diye konuştu.

"DAHA İYİSİ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ"

Bayramlaşma programına gösterilen ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bayramlar bizim millet olarak kucaklaştığımız, küskünlüklere son verdiğimiz günlerdir. Bugün burada da bu birlikteliği en güzel şekliyle görmek bizleri son derece memnun etti. Biz Atakum ilçesi ölçeğinde, bakanımız ve vekillerimiz şehir, bölge ve ülke ölçeğinde çalışarak ülkemizi hak ettiği seviyeye ulaştırmak için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Yerelde ve genelde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda yaşanan değişim ve gelişim ortadadır. Yaptıklarımızla yetinmiyoruz, daha iyisi, daha güzeli için mücadele ediyoruz. Bunları yaparken de en büyük güç kaynağımız kesinlikle halkımız. Halkımızla birlik içerisinde olarak, ortak akıl ile hareket ederek örnek bir bütünlük ortaya koyuyoruz" şeklinde konuştu.

BAKAN KILIÇ ENGELLİLER İLE SOHBET ETTİ

AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin'in de selamlama konuşması yaptığı bayramlaşma programında, davetlilere Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun görüntülü bayram kutlaması izletildi. Program kapsamında daha sonra Bakan Kılıç ve protokol üyeleri tüm konuklarla tek tek bayramlaştı. Engelliler ve çocuklarla yakından ilgilenen Bakan Kılıç, kendisiyle fotoğraf çekinmek isteyenleri de kırmadı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atakum'da Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement