Atakum'da Öğrenci Yurdu Projesi Hayat Buluyor - Son Dakika
Yerel

Atakum'da Öğrenci Yurdu Projesi Hayat Buluyor

Atakum\'da Öğrenci Yurdu Projesi Hayat Buluyor

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın seçimler öncesi yapımı için söz verdiği projelerden bir tanesi olan "öğrenci yurtları yapımı projesi" hayat buluyor.

22.09.2014 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın seçimler öncesi yapımı için söz verdiği projelerden bir tanesi olan "öğrenci yurtları yapımı projesi" hayat buluyor.

Ensar Vakfı ile ortaklaşa gerçekleştirilen proje kapsamında 150 kişilik kız öğrenci yurdu önümüzdeki günlerde faaliyete geçirilecek.

İlçelerinin nüfusunun günden güne arttığını, bunun yanı sıra ilçe nüfusuna kayıtlı olmayan ancak Atakum'da ikamet eden öğrenci sayısında da büyük bir artışın yaşandığına dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, " Türkiye'nin dört bir yanından buraya üniversite öğrenimlerini tamamlamaya gelen öğrenci kardeşlerimizin en önemli sorunlarından birisini barınma sorunu teşkil etmektedir. Hele de kız öğrencilerimiz için bu erkeklerden daha önemli ve acil çözülmesi gereken bir konudur. Biz seçimler öncesi yapacağımız yurtlar ile onların bu yaralarına merhem olacağımıza söz vermiştik. Ensar Vakfı ile yaptığımız ortak çalışma sonucu ilk yurdumuzu önümüzdeki günlerde öğrenci kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. 150 kişilik olan yurdumuza ilerleyen yıllarda başka yurtların da ekleneceğine inanıyorum" diye konuştu.

Başkan Taşçı'yı ziyaret ederek, yurt yapımı konusunda ortak hareket ettikleri için memnun olduklarını dile getiren Ensar Vakfı Samsun Şube Başkanı Mehmet Gültekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, "Umarım bu kız yurdumuza erkek öğrenci yurdunu da ekleriz" dileklerinde bulundular. Vakıf yöneticileri ayrıca Başkan Taşçı'ya bir de teşekkür plaketi sundular. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atakum'da Öğrenci Yurdu Projesi Hayat Buluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement