Atakum'un 1 Noteri Oluyor - Son Dakika
Yerel

Atakum'un 1 Noteri Oluyor

Atakum\'un 1 Noteri Oluyor

Atakum'da yıllardır noter olmaması nedeniyle işlemlerini İlkadım ilçesinde yaptıran Atakum halkı sonunda beklediği noterliğe kavuşuyor.

27.01.2015 14:04  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllardır ilçede noter olmaması nedeniyle işlemlerini İlkadım ilçesinde yaptıran Atakum halkı sonunda beklediği noterliğe kavuşuyor. Samsun 1. Noteri Dursun Cin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek noterliğin nakliyle ilgili bilgi verdi.

Samsun 1. Noteri Dursun Cin, gerçekleştirdikleri nakil ile İlkadım ilçesindeki noterliklerini Atakum ilçesine naklettiklerini belirterek, "Samsun 1. Noterliği'ni Atakum ilçesine naklediyoruz. Bu anlamda yıllardır noter işlemleri için İlkadım ilçesine gitmek zorunda kalan Atakumlular artık bu işlemlerini kendi ilçelerinde yapabilecekler. Bu ilçe halkı adına büyük bir kolaylık olacak" dedi.

Atakum İlçesinde noter olmayışı nedeniyle vatandaşların işlemlerini yıllardır İlkadım ilçesinde yaptırmak zorunda kaldığını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum ilçesinin artık noteri var. Seçim döneminde de sıkça dile getirmiş, bu konunun büyük bir eksiklik olduğunu söylemiştim. Artık Samsun 1. Noterliği artık Atakum ilçesinde vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Türk-İş sapağında PTT Şubesi'nin yanında 2 Şubat 2015 Pazartesi gününden itibaren Atakumlu vatandaşlarımızın hizmetinde olacak" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atakum'un 1 Noteri Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement