Orhan Atalay: AK Parti Düşerse Türkiye Düşer - Son Dakika
Yerel

Orhan Atalay: AK Parti Düşerse Türkiye Düşer

Orhan Atalay: AK Parti Düşerse Türkiye Düşer

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, gündemle ilgili yaptığı açıklamada, "AK Parti düşerse Türkiye düşer, Türkiye düşerse İslam coğrafyası düşer." dedi.

30.09.2015 08:53  Güncelleme: 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, "AK Parti düşerse Türkiye düşer, Türkiye düşerse İslam coğrafyası düşer." dedi.

AK Parti Ardahan 1. sıra Milletvekili Adayı Orhan Atalay ve beraberindeki partililer, seçim çalışmaları çerçevesinde, Göle ilçesinde vatandaşların sorunlarını dinledi

İlk olarak Ak Parti Göle İlçe Başkanlığını ziyaret eden Atalay, burada Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Ak Parti Göle İlçe Başkanı İlhan Gültekin ve partililerle bir araya gelerek, seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Atalay burada gündemle ilgili yaptığı açıklamada, dün birbirine düşman olanların bugün bir araya gelerek Türkiyeyi ve AK Partiyi kendilerine ortak düşman ilan ettiklerini ifade ederek, "AK Parti düşerse Türkiye düşer, Türkiye düşerse İslam coğrafyası düşer" dedi.

Türkiyeyi kurulan tuzaklardan bertaraf için 1 Kasım seçimlerinin önemli olduğunu dile getiren Atalay, " Devlet Bahçeli'nin seçim sonrası açıklamaları var, en kısa zamanda seçimse seçim diyerek meydan okuyor. Şimdi aynı Bahçeli seçimlere karşı. Seçim endeksli bir hükümet yada koalisyon kuralım dedik, 'seçime karşıyım, koalisyona karşıyım, seçim hükumetine karşıyım gidin CHP ile hükumet kurun' dediler. MHP'nin derdi iktidar olmak, sorumluluk almak değil, siyasi istikrarsızlık artsın ben muhalefette bağırıp durayım dedi. Bahçeli seçim diyordu ve şimdi vazgeçti. HDP'nin olduğu yerde olmayacağız diyordu? Bakanların yemin töreninde meclisi kilitlemeye çalıştılar. Ortak yanları AK parti karşıtlığı. AK Parti düşerse Türkiye düşer, Türkiye düşerse İslam coğrafyası düşer. Dış dünyayla bakıyoruz bizim irademiz yok sayılıyor. Yedi düvel Tayyip Erdoğan'ı indirirsek, önünü kesersek diye umut ediyorlar."

İSTİKRAR VE GÜVENİN ADRESİ AK PARTİDİR

Atalay, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için istikrar ve güvene ihtiyaç olduğunu belirterek, istikrar ve güvenin adresinin de AK Parti olduğunu söyledi.

AK Parti kadrolarının Türkiyeyi ve gençlerin yarınlarını düşündüğünü dile getiren Atalay, Türkiyeyi aydınlık yarınlara AK Partinin taşıyacağını ifade etti. Türkiye'nin etrafının yangın yeri olduğunu İslam coğrafyasında zulümler yaşandığına dikkat çeken Atalay, "Biz sadece Türkiyeyi değil İslam coğrafyasını da düşünüyoruz. Kurtuluş savaşında bu Alevi'siyle, Sünni'siyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle, Türküyle, Kürdü'yle emperyalist ülkelere karşı bağımsızlık mücadelesi verdik. Tüm Anadolu insanı o gün tek vücut oldu. O günkü mantık neydi Türkiye'de manda yönetimi hakim olsun. Bugün ki mantık ne yine aynı. Kim düşünüyor. Aynı çevreler. Olaylara geniş çerçeveden bakalım. Ardahan'a ve bu ülkeye neler yapıldığına bir bakın. Savunma sanayinde yapılan çalışmalar ortada. Bunlar nasıl oldu istikrarla oldu, birlik ve beraberlikle oldu. AK Partiyi yine tek başına iktidar yapmak için çalışacağız. Gece gündüz demeden yollarda olacağız. Gördüğümüz hava iyi. İnsanlar büyük bir teveccüh gösteriyor. İnsanlar yeniden AK Parti diyorlar. Bizlerde var gücümüzle çalışacağız. Biz milletin verdiği mesajı aldık, anladık, bununla ilgili çabalarımızı göstereceğiz" dedi.

Göle Ak Parti İlçe Başkanlığındaki toplantının ardından, Milletvekili Orhan Atalay ve İlçe Teşkilatı Göle'deki esnafı tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhan Atalay: AK Parti Düşerse Türkiye Düşer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement