Atalay: "Başkan Tahmazoğlu'nu Başarılı Çalışmalarından Dolayı Tebrik Ediyorum" - Son Dakika
Yerel

Atalay: "Başkan Tahmazoğlu'nu Başarılı Çalışmalarından Dolayı Tebrik Ediyorum"

Atalay: "Başkan Tahmazoğlu\'nu Başarılı Çalışmalarından Dolayı Tebrik Ediyorum"

Şahinbey Belediyesi tarafından tamamlanma aşamasına gelen Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Park alanını gezen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Gaziantep’e her gelişinde yeni bir gelişme gördüğünü ve hayran kaldığını söyledi.

11.01.2014 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi tarafından tamamlanma aşamasına gelen Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Park alanını gezen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Gaziantep'e her gelişinde yeni bir gelişme gördüğünü ve hayran kaldığını söyledi.

Gaziantep ziyaretinde Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri gezen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'a Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu projeler hakkında bilgiler verdi.

Atalay, 1 milyon 700 bin metrekare Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı gezisi sonrasında Şahinbey Köy Pazarı Spor ve Eğitim Merkezi, Karataş Kültür Merkezi, Kentsel dönüşüm alanları, Mavikent Konutları ve Şahinbey Sanayi Sitesini gezdi.

Atalay ile Tahmazoğlu Karataş Kültür Merkezi ziyaretinde anasınıfını ziyaret ederek minik öğrencilere hediyeler verdi.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU BAŞARILI HİZMETLERE İMZA ATIYOR

Gaziantep'e her gelişinde yeni bir gelişme gördüğünü ve hayran kaldığını kaydeden Atalay, "Her geçen gün bu şehir kendini yeniliyor. Şahinbey Belediyemiz bir taraftan kentsel dönüşüm yapıyor, bir taraftan konut ve parklar yapıyor. Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi parkını gezdik. Etkilenmemek elde değil. Gaziantep'in denizi yoktu, başkanımız bunu da düşünmüş bu proje ile Gaziantep'e deniz getiriyor. Muhteşem bir şehre doğru gidiyoruz. Sanırım 21. Yüzyılın en fazla atılım yapan şehri konumundadır. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nu müthiş çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atalay: 'Başkan Tahmazoğlu'nu Başarılı Çalışmalarından Dolayı Tebrik Ediyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement