Atalay Filiz Ankara'daki Cinayetlerle İlgili Cezaevinde İfade Verecek - Son Dakika
Güncel

Atalay Filiz Ankara'daki Cinayetlerle İlgili Cezaevinde İfade Verecek

Atalay Filiz Ankara\'daki Cinayetlerle İlgili Cezaevinde İfade Verecek

* İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak İzmir'de yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Atalay Filiz bugün cezaevinden talimatla, SEGBİS üzerinden ifade verecek.

16.06.2016 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak İzmir'de yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Atalay Filiz bugün cezaevinden talimatla, SEGBİS üzerinden ifade verecek.

Atalay Filiz'in Fatma öğretmen cinayetini işlemeden 1 ay önce Pendik'te 2 odalı bir depo kiraladığı, cinayetin hemen ardından depoya gidip orada üzerini değiştirdiği öğrenildi.

Filiz'in İzmir'de yakalandığı zaman üzerinden çıkan yüklü miktarda paranın 3 bin 950 lirasına Fatma Kayıkci'nın çantasından çaldığı iddiasıyla savcılık tarafından el konulduğu öğrenildi. Öte yandan geri kalan paranın ise Filiz'e iade edildiği kaydedildi.

Haber: Arzu KAYA, İstanbul DHA

Tuzla'da öğretmen Fatma Kayıkci'nın ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında "Tasarlayarak adam öldürme" suçundan tutuklanan Atalay Filiz, Ankara'daki Göktuğ Demirarslan ve Elena Radchikova'nın ölümüne ilişkin hakkında açılan dava kapsamında Silivri Cezaevi'nden ifade verecek.

ANKARA'DAKİ MAHKEME CEZAEVİNE YAZI YAZDI

İstanbul'daki cinayete ilişkin tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderilen Filiz için Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi talimatla ifadesinin alınması amacıyla yazı yazdı. Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi devam eden davaya ilişkin Silivri Cezaevi'ne yazı yazarak Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile ifadesinin alınmasını istedi.

ANADOLU ADLİYESİ'NDEKİ İFADESİ İSTENDİ

Ankara'daki Ağır Ceza Mahkemesi Fatma öğretmenin ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında Anadolu Adalet Sarayı'nda ifadesi alınan Filiz'in ifade örneklerinden birer suret de istedi. Atalay Filiz, Anadolu Adalet Sarayı'nda vermiş olduğu ifadesinde Ankara'da işlediği iddia edilen cinayetle ilgili beyanlarda bulunmuştu. Filiz'in cezaevindeki ifadesinde, baro tarafından atanan avukat Vildan Yirmibeşoğlu'nun da yer alacağı öğrenildi. Avukat Yirmibeşoğlu bugün ifade verecek Filiz için Silivri Cezaevi'ne gitti.

CİNAYETTEN 1 AY ÖNCE KİRALANAN DEPO

Öte yandan Fatma öğretmenin ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında Filiz'in cinayeti işlemeden 1 ay önce Pendik'te 2 odalı bir depo kiraladığı, cinayetin hemen ardından depoya gidip orada üzerini değiştirdiği öğrenildi. Filiz'in ifadesinde depoyu Tuzla'da kaldığı yerden çıkarılacağı gerekçesiyle taşınması gerektiği zaman orada kalmak için kiraladığını söylediği belirtildi.

PARASIN BİR KISMINA EL KONULDU

Filiz'in İzmir'de yakalandığı zaman üzerinden çıkan yüklü miktarda paranın 3 bin 950 lirasına Fatma Kayıkci'nın çantasından çaldığı iddiasıyla savcılık tarafından el konulduğu öğrenildi. Öte yandan geri kalan paranın ise Filiz'e iade edildiği kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atalay Filiz Ankara'daki Cinayetlerle İlgili Cezaevinde İfade Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Isparta'da Otomobil Kazası: 1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı
    16:40 Isparta'da Otomobil Kazası: 1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı

    Isparta'nın Gelendost ilçesine bağlı Yaka köyünde meydana gelen kazada, otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Gelendost Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu ve Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesine sevk edildiği belirtildi.

  • Bandırma'da Çöl Tozu Araçları Kapladı
    16:40 Bandırma'da Çöl Tozu Araçları Kapladı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Kuzey Afrika'dan gelen çöl tozu etkili oldu. Araçlarının üzerlerini kaplayan çamuru gören sürücüler şaşkınlık içinde kaldı. Oto yıkama istasyonlarına akın eden sürücüler, yoğunluk nedeniyle uzun kuyruklar oluşturdu. Uzmanlar, bahar döneminde görülen toz taşınımının tarım alanları için faydalı olduğunu vurgularken, bahar alerjisi veya solunum rahatsızlığı olanların tedbirli olmaları gerektiğini söyledi.

  • İzmir'de Çocuğuna Tır Kullandıran Baba Hakkında İşlem Başlatıldı
    16:40 İzmir'de Çocuğuna Tır Kullandıran Baba Hakkında İşlem Başlatıldı

    İzmir'de bir baba, küçük yaştaki kız çocuğuna tır kullanmasına izin vererek sosyal medyada paylaştı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen baba hakkında idari para cezası kesildi ve adli işlem başlatıldı.

  • Ankara'da Hanımevlerinde 7 Bin 177 Kadın Yeni Hobiler Kazandı
    16:40 Ankara'da Hanımevlerinde 7 Bin 177 Kadın Yeni Hobiler Kazandı

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde düzenlenen kurslarda eğitim alan 7 bin 177 kadın yeni hobiler kazanarak sosyalleşme fırsatı buldu. Kurslara katılan kadınlar Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika alarak iş hayatına daha kolay atılma fırsatı elde etti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi
    16:39 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında ÇBK Mersin, sahasında Beşiktaş BOA'yı 91-64 yendi. Mersin temsilcisi, bu sonuçla seride 2-0 öne geçerek finale yükseldi.

  • Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldüren sanık hakkında müebbet hapis istemi
    16:38 Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldüren sanık hakkında müebbet hapis istemi

    Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanık Erkan Baykut hakkında 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis istemiyle dava açıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmayı tamamladıktan sonra hazırlanan iddianamede, olayın detayları ve sanığın ifadelerine yer verildi. Sanık ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

  • Madagaskar'da Gamane Kasırgası: Ölü sayısı 18'e yükseldi
    16:38 Madagaskar'da Gamane Kasırgası: Ölü sayısı 18'e yükseldi

    Hint Okyanusundaki ada ülkesi Madagaskar'da etkili olan Gamane Kasırgası sonucunda hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükseldi. Ayrıca 3 kişi yaralandı ve 4 kişi kayboldu. Kasırga nedeniyle 20 binden fazla kişi yerinden oldu ve şiddetli yağışlar sele yol açtı.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, CHP Çorum Belediye Başkan adayı için destek istedi
    16:37 CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, CHP Çorum Belediye Başkan adayı için destek istedi

    CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Çorum Belediye Başkan adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu için vatandaşlardan destek istedi. Nazlıaka, CHP'nin halkı eşitleme, güçlendirme, özgürleştirme, toplumu dönüştürme ve halkı yaşatma anlamında beş alanda somut olarak insan hayatına dokunduğunu söyledi. CHP Çorum Belediye Başkan adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu'nun belediye başkanı seçilmesiyle Çorum Belediyesine İzmir, Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyelerinin destek olacağını anlatan Nazlıaka, tüm belediyelerin dayanışma içinde olacaklarını belirtti.

  • Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki Kütahya'da ziyaretlerde bulundu
    16:35 Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki Kütahya'da ziyaretlerde bulundu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Özhaseki, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret ederek genel durum hakkında bilgi aldı ve istişarelerde bulundu. Ayrıca AK Parti ve MHP teşkilatlarının seçim stantlarını ziyaret eden Bakan Özhaseki, vatandaşlara fidan dağıttı. Cuma namazını Kütahya Ulu Cami'de kılan Bakan Özhaseki, Tavşanlı ilçesinde miting yapmak üzere yola çıktı.


Advertisement