Atalay Filiz'in Gömleğindeki İlginç Ayrıntı - Son Dakika
Ekonomi

Atalay Filiz'in Gömleğindeki İlginç Ayrıntı

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu isim olan Atalay Filiz bu sabah İzmir'de yakalandı.

12.06.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu isim olan Atalay Filiz bu sabah İzmir'de yakalandı. Gözaltı fotoğrafları bir anda tüm Türkiye'de yayılan Filiz'in giydiği giysilerden biri dikkat çekti. Filiz'in üzerindeki gömleğin, başlangıçta kendi ürettikleri ürün olduğunu düşündüklerini söyleyen Tudors CEO'su Yaşar Ayaydın

"Yaptığımız araştırmada, gömleğin bizim markanın sahtesi olduğunu tespit etti. İlk kez, bizim markamızın sahtesi gördüğümüz için sevindik" dedi.

Ankara'da 3 yıl önce öldürdüğü iki kişiden sonra, İstanbul Pendik'te de bir kadını öldürdüğü anlaşılan Atalay Filiz, günlerdir gündemin ilk sıralarında. Filiz bu sabah, İzmir merkeze gitmek üzereyken, bindiği minibüste, bir yolcunun ihbarı sonrası yakalandı.

Filiz'in gözaltındaki ilk görüntüsü ve emniyetten çıkarılırken ki görüntüleri bir anda tüm Türkiye'de yayıldı.

SAHTE ÇIKMASINA SEVİNDİK Filiz'in üzerindeki gömlek ise, yurtiçi ve yurtdışında 200 mağazası bulunan Tudors'un yetkililerini hareketlendirdi. Tudors CEO'su Yaşar Ayaydın "Görüntülerin, Hurriyet.com.tr dahil bir çok mecrada yer almasından sonra dikkatimizi çeken ilk unsun üzerindeki gömlekti. Gömlekte kullanılan logo bizim Tudors olarak kullandığımız logolardan biri. Doğrusu ilk anda, gömleğin bizim marka gömlek olmasına üzüldük. Daha sonda, ilgili arkadaşlarımız ile yaptığımız araştırmadan sonra, Filiz'in üzerindeki gömleğin sahte Tudors olduğunu fark ettik. Bizim markanın da sahtesini yoğunca üretiyorlar"dedi.

PAZARDAN ALMIŞ OLABİLİR

Ayaydın açıklamasının devamında "İzmir de bu merkezlerden biriydi. Bizim tahminimiz, bizim gömleğin sahtesini İzmir'de bir semt pazarında almış olabileceği. Gömleğin sahte Tudors çıkmasına sevindik. Çünkü, biz, her bir gömleği emekle üretiyoruz. ve bu ürünü de sattığımız her insana 'iyi günlerde kullanın' deriz. Böylesi kötü bir olay ile yakalanan bir kişinin üzerinde bizim gömleğin olmasına üzülürdük" şeklinde konuştu.

Ayaydın, Tudors gömleklerinin 35 liraya satıldığını, sahtesinin ise 15-20 liraya satıldığını tahmin ettiklerini kaydetti.

Atalay Filiz\'in Gömleğindeki İlginç Ayrıntı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Atalay Filiz'in Gömleğindeki İlginç Ayrıntı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Aydinli: Haber mi ,reklam mı? 1 0 Yanıtla

Advertisement