Atama Kararları - Son Dakika
Güncel

Atama Kararları

Düzce Valisi Ali Fidan, Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Savunma Bakanlığında 1. derece kadrolu müsteşarlık görevine getirilmesine ilişkin, "Önemli olan hayırlı hizmetlere vesile olup hayırla anılmak.

26.08.2016 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Valisi Ali Fidan, Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Savunma Bakanlığında 1. derece kadrolu müsteşarlık görevine getirilmesine ilişkin, "Önemli olan hayırlı hizmetlere vesile olup hayırla anılmak." dedi.

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesince kentteki bir restoranda düzenlenen "Dost Meclisi" toplantısına katılan Fidan, burada yaptığı konuşmada, Düzce'yi memleketi gibi gördüğünü ve buradan asla kopmayacağını söyledi.

Düzce'deki mesaisinin son saniyesine kadar ilin kalkınması için çabaladığını vurgulayan Fidan, şöyle devam etti:

"Yaklaşık 1,5 yıl boyunca valisi olmaktan gurur duyduğum görevimi onur ve şerefle yürüttüğüm Düzce'ye hizmet ettim. Ben hep söylemişimdir. Düzce'ye atandığımda burayı kendi memleketim gibi gördüm. Kendi memleketimde valilik yapıyor gibi düşündüm. 1,5 yıl çok hızlı geçti. Dostlarımızla buraya hizmet etmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Takdir kamuoyunundur. Mesaimizin son saniyesine kadar Düzce için, Düzce'mizin gelişip kalkınması için, hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütülmesi için elimizden geleni yaptık."

Fidan, hayırlı hizmetlere vesile olup hayırla anılmak istediğini belirterek "Ben, beni bu göreve layık gören devlet büyüklerimize, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık'a ve İçişleri Bakanımız Efkan Ala'ya teşekkür ediyorum. İnşallah Rabb'im mahcup etmez. Hayırlı hizmetlere vesile kılar. Önemli olan hayırlı hizmetlere vesile olup hayırla anılmak."

Fidan, görevi süresince kendisine desteklerini esirgemeyen Düzcelilere ve yöneticilere teşekkürlerini iletti.

Toplantının sonunda MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı İsmail Çakmak, Vali Fidan'a teşekkür belgesi takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atama Kararları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement