Atama Kararları Resmi Gazetede - Son Dakika
Güncel

Atama Kararları Resmi Gazetede

Atama Kararları Resmi Gazetede

Başbakan Yardımcılığı, Adalet, Avrupa Birliği, İçişleri ile Kalkınma Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazetede yayımlandı.

24.06.2014 07:28  Güncelleme: 07:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcılığı, Adalet, Avrupa Birliği, İçişleri ile Kalkınma Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ahmet Buçukoğlu atandı.

Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na, Ankara İdare Mahkemesi Başkanı Cafer Ergen, Kanunlar Genel Müdürlüğü'ne, Bakanlık İç Denetçisi Yaşar Şimşek, Personel Genel Müdürlüğü'ne, Eğitim Dairesi Başkanı Muharrem Ürgüp, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü'ne, Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ömer Kerkez, Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü'ne, Kırıkkale Cumhuriyet Savcısı Ömer Serdar Atabey getirildi.

Avrupa Birliği Bakanlığı Bakanlık Müşavirliklerine, Tuba Nur Sönmez ve Celal Tüter atandı.

İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği'ne Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Abdurrahman Korucu, bu suretle boşalacak Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı'na Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet İlker Haktankaçmaz, Hukuk Müşavirliğine Kaçakçılık İstihbarat, Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanı Mustafa Çöğgün, bu suretle boşalacak Kaçakçılık İstihbarat, Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığına Hukuk Müşaviri Ömer Toraman atandı.

İçişleri Bakanlığı Müşaviri Ömür Yücel, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındırken Bakanlık Müşavirliği'ne Fatih Dursun getirildi.

Kalkınma Bakanlığı Müşavirliğine Süleyman Pektaş'ın atanması uygun görüldü.

-BDDK ÜYELİĞİNE ATAMA-

İstifa nedeniyle boşalan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Üyeliğine ise kalan süreyi tamamlamak üzere İrfan Çevik'in getirilmesi uygun bulundu.

Ayrıca Adalet Bakanlığı Yüksek Müşavirliğine, İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halit Eyüp Özdemir atandı.

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement