Atanamayan Öğretmenlerden Eylem - Son Dakika
Yerel

Atanamayan Öğretmenlerden Eylem

Adıyaman'da ataması yapılmayan öğretmenler tarafından basın açıklaması yapılarak, öğretmenlerin atanamamalarına tepki gösterdiler.

15.07.2012 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da ataması yapılmayan öğretmenler tarafından basın açıklaması yapılarak, öğretmenlerin atanamamalarına tepki gösterdiler.

Demokrasi Parkında yapılan basın açıklamasında atanamayan öğretmeler adına konuşan Esra Sürücü yaptığı açıklamada, "11 Temmuz tarihinde ÖSYM tarafından açıklanan sorular sonrası tarafınızdan yapılan açıklamaları çok talihsiz bulduğumuzu belirtmek isteriz. Biz bu açıklamaları yeterli bulmuyoruz. Ancak sorular açıklandığında görüldü ki ÖSYM tarafından açıklanan sorular ile beyaz kalem yayınları ve DİHA sayfalarında verilen sorularla birebir örtüşmektedir. Bizler KPSS için gecemizi gündüzümüze katıp çalışan memur adayları olarak, yapılan açıklamalardan tatmin olmadık. Tüm deliller göstermektedir ki 2012 KPSS sınavına kopya karıştırılmıştır. Ayrıca ÖSYM tarafından ilan edilen sorular ile bizlerin girdiği 2012 KPSS soruları arasında farklar görülmüştür. Biz KPSS zedelere göre ÖSYM'nin ilan ettiği sorularda değişikliğe gitmesi iddialarımızın doğru olduğuna delalettir. Bu yola neden başvurulmuştur kamuoyunun aydınlatılması gerekmektedir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atanamayan Öğretmenlerden Eylem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement