Ataşehir'de Kalaşnikofla Etrafa Ateş Eden Kişi Bir Vatandaşı Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Ataşehir'de Kalaşnikofla Etrafa Ateş Eden Kişi Bir Vatandaşı Yaraladı

İstanbul Ataşehir'de, kimliği belirsiz şahıs elindeki kalaşnikofla havaya peş peşe ateş açtı; silah seslerini duyarak balkona çıkan bir vatandaş kulağından yaralandı.

02.09.2014 23:14  Güncelleme: 23:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ataşehir'de, kimliği belirsiz bir kişi elindeki kalaşnikofla havaya peşpeşe ateş açarak bir vatandaşı kulağından yaraladı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken, kalaşnikoflu kişi olay yerinden kaçtı. Polis, kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

10. KATTAKİ VATANDAŞI VURDU

Olay, saat 21.00 sıralarında Batı Ataşehir, Barboros Mahallesi, İstanbul Caddesi üzerindeki Kent Plus siteleri önünde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir kişi, elindeki kalaşnikof marka otomatik silahla havaya peşpeşe ateş etmeye başladı. Silah sesleri üzerine 10. kattaki evinin balkonuna çıkan Selim Erke adlı vatandaş, zanlının ateş etmeyi sürdürdüğünü görünce tekrar evin içine girmek istedi. Ancak mermilerden biri Erke'nin kulağına isabet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Kulağından yaralanan Selim Erke'ye ilk müdahale ambulans içinde yapıldı. Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

POLİS ALARMA GEÇTİ

Olay üzerine polis alarma geçti. Kısa sürede siteye gelen polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Olay Yeri İnceleme ekipleri de çevrede geniş çaplı araştırma yaparak delil topladı. Ekipler, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyerek saldırganın eşkalini belirlemeye çalıştı.

YARALI, AMBULANSIN İÇİNDE POLİSE OLAYI ANLATTI

Yaralı vatandaş da ambulansın içinde polis ekiplerine olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı.Polis çevrede yaptığı incelemede yaklaşık 15 adet boş kovan buldu. Çevredeki vatandaşlar peşpeşe silah sesi duyduklarını, daha sonra zanlının bir araca binerek kaçtığını söylediler.

Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ataşehir'de Kalaşnikofla Etrafa Ateş Eden Kişi Bir Vatandaşı Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • sağlık memuru: bu olayıda kürtlere bağladınızya allah sizi bildiği gibi yapsın vatan hainleri. 29 64 Yanıtla
  • FSNM: valla helal olsun iyi atıcıymış adamın kulağına küpe deliği açmış 29 25 Yanıtla
  • ADANALI: 5 yıl sonra 'eski kulağı kesiklerdenim' diye gezer artık. 19 8 Yanıtla
  • ARABACI: ÇÜŞ ARTIK YAA POLİS ALARMA GEÇTİ DİYOR. . . ZAHMET OLMUŞ YAA 21 1 Yanıtla
  • tr: ışiddir kesin hazırlık yapıyorlar yakında girerler hükümetin yardımıyla 12 6 Yanıtla
  • tr: 49 vatandaşın ne oldu tayyib efendi düne kadar suriye esad mazlumları öldürüyor diyordun kendi derdini bırakıp yabancıların işine karışıyordun şimdi neden 49 vatandaşının peşine düşmüyon 4 5 Yanıtla
  • aslı: insanları sızler boyle aptalca düşünerek ayırdınız kürt, alevi, laz, v. s ne ıstıyorsunuz ıonsanlardan en buyuk anarşi iszlersiniz kurt calışma arkadaşım var vayy arkadaş sizler gibi düşünen beyınsız tayfasından daha merhametli daha yardım sever , kürt degıliz belki ama ınsanda degılsınız, , sen kurt dıye ayrım yapıp ıse almazsan ben alevı dıye yapar işe almazsam bu ınsanların gırecegı yer belli , , , , onlar için degıl bızım içinde gecerli, , ve ayrıca bu sahıllerde sevişenler hangı mezhepten 5 3 Yanıtla
  • UKKUS;: Pes artık. . Palalı, spatulalı, baltalı, bıçaklı şimdi de kalaşnikoflu. Yakinda tanklı manklı. . Hey gözünü sevdiğim. BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM. . . . . 4 0 Yanıtla
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement