Ataşehir'de Korkutan Yangın - Son Dakika
Güncel

Ataşehir'de Korkutan Yangın

Ataşehir\'de Korkutan Yangın

Ataşehir'de, yatak ve koltuk deposu olarak kullanılan bir iş yerinde yangın çıktı.

04.11.2014 12:33  Güncelleme: 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ataşehir'de, yatak ve koltuk deposu olarak kullanılan bir işyerinde yangın çıktı. Yanlış araç parkı yüzünden itfaiye ekipleri yangına müdahale etmekte zorlandı. İşyeri önüne park edilmiş olan kamyon itfaiyenin rahat çalışması için vatandaşlar tarafından ittirildi.

Yangın, saat 10.45'de, Fetih Mahallesi Öz Sokak 6/1 numarada meydana geldi. Bir yatak firmasına ait, yatak ve koltuk deposu olarak kullanılan işyerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangını gören sokak sakinleri duruma itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanlış araç parkı yüzünden yangına müdahalede zorluk çekti. İşyerinde oluşan yoğun dumanı tahliye amacıyla, itfaiye ekipleri ve vatandaşlar sopalarla camları kırdı. Binada oturanlar yoğun duman nedeniyle korku ve panikle kendilerini dışarı attı. Binada oturdukları öğrenilen yaşlı bir çift gözyaşlarına boğuldu.

İtfaiye ekipleri, yangını söndürme çalışmalarına devam ederken, işyerinin önünde park edilmiş bulunan bir kamyonetin kaldırılmasını istedi. Kamyonetin sürücüsünün anahtarı bulamaması üzerine, vatandaşlar ittirerek kamyoneti işyeri önünden uzaklaştırdı.

Yangın yaklaşık yarım saat süren çalışmalar sonucu söndürüldü. Binayı saran yoğun dumanın tahliye edilmesinin ardından vatandaşlar evlerine girdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ataşehir'de Korkutan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement