Ataşehir HDP Binasına Saldırı - Son Dakika
Güncel

Ataşehir HDP Binasına Saldırı

Son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto eden bir grup, HDP Ataşehir ilçe örgütünün binasına saldırdı. Saldırganlar bina içerisindeki eşyaları dışarı atıp yaktılar.

09.09.2015 20:59  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Ataşehir İlçe Yöneticisi Pervin Tunbul, "Daha önce biz duyum aldık. Ümraniye ilçemize gittik. Oradan geldiğimizde, yürüyüş Kayışdağı'ndan buraya doğru geliyordu. Buralarda dolanmaya başladık. Buraya doğru geldiler, içeriye girdiler ve bütün eşyaları aşağıya attılar ve yaktılar. Camlardan aşağıya attılar. İçeride kimse yoktu." dedi.

"HDP BU ÜLKE İÇİN SON ŞANSTIR"

Daha sonra olay yerine gelen HDP Ataşehir HDP İlçe Eş Başkanı Nejdet Özçelik de, "Biz Halkların Demokratik Partisi olarak bu ülkede barışın teminatıyız. Biz bu ülkede demokrasinin teminatıyız. HDP bu ülke için son şanstır. Bu şansı değerlendirmek, aslında halklarımıza düşer. Kardeşlik HDP'den geçiyor. İlçe binamız yakıldı, yıkıldı, ama biz kitlemizi buraya taşımadık ve tepki göstermedik.

"AMACIMIZ KANIN DURMASINI SAĞLAMAKTIR"

Bizim amacımız kanın durmasını sağlamaktır. Bunun başka yolu da yoktur. Bunun üzerine kim kanla geliyorsa, bu ülkeye ihanet ediyor. Bu ihanetin merkezi bellidir. Seçim kaybetmekle dünyanın sonu olmuyor. Başkan olmamak da dünyanın sonu değildir. Eğer başkan olunca kan duracaksa, yarın kendisini başkan yapalım. Halkımızı sükunete davet ediyoruz. Partimizi sükunete davet ediyoruz." diye konuştu. Olaydan sonra gelen polis ekipleri saldırıyla ilgili araştırma başlattı.

Ataşehir HDP Binasına Saldırı

Son Dakika Güncel Ataşehir HDP Binasına Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement