Atasoy, İran İslam Cumhuriyeti Devriminin 37. Yılı Resepsiyonuna Katıldı - Son Dakika
Yerel

Atasoy, İran İslam Cumhuriyeti Devriminin 37. Yılı Resepsiyonuna Katıldı

Atasoy, İran İslam Cumhuriyeti Devriminin 37. Yılı Resepsiyonuna Katıldı

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkan Nezaket Emine Atasoy, İran İslam Cumhuriyeti Devriminin 37. yıl dönümü münasebetiyle Ankara’da düzenlenen resepsiyona katıldı.

12.02.2016 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkan Nezaket Emine Atasoy, İran İslam Cumhuriyeti Devriminin 37. yıl dönümü münasebetiyle Ankara'da düzenlenen resepsiyona katıldı.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkan Nezaket Emine Atasoy İran İslam Cumhuriyeti Resepsiyonunda İran İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ali Reza Bıkdeli'ye tebriklerini iletti.

Atasoy, resepsiyonda gazetecilerin uluslararası toplumun İran İslam Cumhuriyeti'ne uyguladığı ambargoların kaldırılmasıyla ilgili sorularını cevapladı.

Nezaket Emine Atasoy, "Bizler Türkiye İş Dünyası olarak İran İslam Cumhuriyeti üzerindeki ambargoların kaldırılmasını büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu kuruluşu olarak Türkiye Cumhuriyeti ile İran İslam Cumhuriyeti arasında ekonomik ve ticari ilişkilerin güçlenmesi için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atasoy, İran İslam Cumhuriyeti Devriminin 37. Yılı Resepsiyonuna Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement