Nezaket Emine Atasoy, Tahsin Babaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Nezaket Emine Atasoy, Tahsin Babaş'ı Ziyaret Etti

Nezaket Emine Atasoy, Tahsin Babaş\'ı Ziyaret Etti

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti.

11.08.2015 17:15  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti.

Ziyarette başarılı çalışmalarından ötürü Tahsin Babaş'a teşekkür eden Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, "Kastamonu'nun gelişen ekonomisine kültürel miraslarına şehrin maneviyatına değindikten sonra Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak Kastamonu ilimize yatırımlar konusunda yerli ve yabancı yatırımcılarımızı teşvik ederek Kastamonu'nun kalkınmasına katkı sağlayacağız" dedi.

Kendisinin de Kastamonulu olduğunu söyleyen Atasoy, "Azdavaylıyım. Kastamonu'muzu ekonomik alanda gelişmesi için elimizden geleni yapacağız ve Kastamonu'muza bir il başkanı atamak istiyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise, Kastamonu için yaptıkları projeleri ve hükümet tarafında yapılan yatırım teşvik bilgilerini Nezaket Emine Atasoy ile paylaştı. Başkan Babaş, "Kastamonu İlimiz Sanayisiyle ekonomisiyle turizmiyle hızla kalkınmaya devam etmekte ve Ilgaz tünelinin açılmasıyla Türkiye ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

Tahsin Babaş, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy'un Kastamonu Belediyesine yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederek, günün anısına Kastamonu Saat Kulesi maketi hediye etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nezaket Emine Atasoy, Tahsin Babaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement