Atatürk Büstü 9 Aydır Telle Tutuluyor - Son Dakika
Güncel

Atatürk Büstü 9 Aydır Telle Tutuluyor

Atatürk Büstü 9 Aydır Telle Tutuluyor

Didim Kent Meydanı'nda bulunan ve 9 aydır yıkılmaması için telle bağlı tutulan Atatürk heykelinin hali görenleri şaşırtıyor.

19.03.2015 16:26  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'ın haziran ayından bu yana devrilmemesi için telle bağlı tutulan Atatürk Heykeli önünde düzenlenen törenlere katılmasına rağmen heykelin hali eleştirilere neden oldu. Her zaman olduğu gibi 18 Mart etkinliklerinde de Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve protokol üyeleri aylardır onarılmayı bekleyen bu heykelin önünde tören yaptı.

DİDİM'DE ATATÜRK PARTİSİNE MENSUP BİR BELEDİYE VAR

Heykelin durumu ile ilgili 9 ay önce haber yapılmasına rağmen Atatürk Heykeli'nin durumunun Didim'e yakışmadığını belirten ve isimlerinin açıklanmamasını isteyen ilçe sakinleri, "Didim, yerli ve yabancı binlerce turistin yaşadığı şehir. 9 aydır Kent Meydanı'nda bulunan ve Atatürk'ün sivil giyimli en büyük heykellerinden biri Didim'de. Ancak heykel devrilmek üzere. Devrilmemesi için de aylardır telle bağlı şekilde ayakta tutuluyor. Atatürk'ün partisine mensup bir partiden seçilmiş bir belediye başkanın Atatürk'e karşı olan duyarsızlığı şaşırtıyor" diyerek, heykelin bir an önce onarılmasını istediler.

KIRIK HEYKELİN ÖNÜNDE TÖREN YAPILDI

İlçe Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, daire amirleri ve siyasi parti temsilcilerinin de katılımı ile gerçekleşen törende Belediye Başkanı Deniz Atabay protokol üyeleri ile Atatürk'ün 9 aydır bakımı yapılmayan bu şekildeki heykelinin önünde tören yaptı. Dev Atatürk heykeli devrilmemesi için aylardır telle bir duvara sabitlenmiş vaziyette duruyor.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Atatürk Büstü 9 Aydır Telle Tutuluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • Sinem: Çanakkale savaşında zavallı Türk Milletine size ölmeyi emrediyorum diyerek bi şaf etmiş peki kendi niye ölmemişte onca Türk Askeri şehit olmuş çünkü yüce Allah biliyorduki o aslında hiç birşeydi,Türk Milletinin arkasına sığınıp aklı ca adını dünyaya duyurdu Allah onu şehitlik mertebesine layık görmedi çünkü hala daha onu savunun örümcek beyinlilere de yazık 5 23 Yanıtla
  • Bülent Ecevit : kemalizm olmasaydı yurta ne ezan sesi ne cami olurdu davarlar uyanın 7 21 Yanıtla
  • bozuk zihniyet: firavunların heykelini yapanlarla atatürkün heykelini yapanlar aynı zihniyettendir 17 9 Yanıtla
  • ...: yıkılır mum gibi erir işlah 22 4 Yanıtla
  • ATA'YA CÖZÜM BULDUM,,,: Tek care ata, yi dogdugu yere, ana vatani olan selanige postalamaliyiz, cünkü atanin türkiyede hic huzuru kalmadi, , gelen vuruyor giden vuruyor, , artik tüekler yeni liderler yeni atalar ariyorlar, , bir hayirsever yokmu , , ata, yi hayrina selanige götürüversin, , !!! 19 5 Yanıtla
  • işçi: balyozla vurun parçalayın un gibi yapın 17 6 Yanıtla
  • Kurd Islam: Iki baglamislar yoksa ic meye gidir alkolik degilmiydi bu 5 16 Yanıtla
  • HepO: Tutun kollarımdan düşerim şimdiii?????????? 16 4 Yanıtla
  • suat: kemalizim can çekişyor 17 3 Yanıtla
  • Bozkurt: Telle bağlı duruma getirildi Atamız demek...çok yazık 11 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement