Atatürk Caddesi Yol ve Kaldırım Çalışmaları Start Aldı - Son Dakika
Güncel

Atatürk Caddesi Yol ve Kaldırım Çalışmaları Start Aldı

Kılıçaslan Caddesi ve Atatürk Caddesi İstanbul Kapı tarafındaki yol ve kaldırım çalışmaların bitmesinin ardından Yenişehir Kapıda çalışmalara başlandı.

19.08.2016 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu Atatürk Caddesi Yenişehir Kapıdan Yol ve Kaldırım Çalışmalarına start verdi.

Medeniyetler Başkenti İznik'teki çalışmalar hakkında konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın"Geldiğimiz günden itibaren İznik'in altyapısını ve üstyapısını tamamlamak üzereyiz. Yaklaşık 130 kilometrelik şehiriçi yollarını yeniden imar ettik. Kanalizasyon , Doğalgaz, Su ve Yağmur suyu giderlerini tamamlanmasını ardından yol ve kaldırım çalışmalarına başladık. Allah'a şükürler olsun ki Üst yapının da %90 'nını tamamlamış bulunuyoruz. Bu çalışmalarımıza her zaman destek olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Bütün bu çalışmalar İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Ardından Başkan sargın ve ekibi Temizlik İşleri Müdürlüğünün çalışmalarını yakından inceleyerek, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Çetin' den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atatürk Caddesi Yol ve Kaldırım Çalışmaları Start Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement