Atatürk Havalimanı'nda Kupa Coşkusu - Son Dakika
Spor

Atatürk Havalimanı'nda Kupa Coşkusu

Atatürk Havalimanı\'nda Kupa Coşkusu

Türk Basketbolunda kulüpler düzeyinde şimdiye kadar kazanılan 2.Avrupa Kupasının sahibi olan Beşiktaş Milangaz, bugün saat 15.00'de Budapeşte'den İstanbul'a geldi.

30.04.2012 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Basketbolunda kulüpler düzeyinde şimdiye kadar kazanılan 2. Avrupa Kupasının sahibi olan Beşiktaş Milangaz, bugün saat 15.00'de Budapeşte'den İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda çok sayıda taraftarın yoğun tezahüratlarıyla karşılanan Beşiktaş Milangaz'lı basketçiler üstü açık bir otobüsle Havalimanı'ndan Beşiktaş Çarşı'ya kadar onlarca aracın eşliğinde konvoy halinde gitti.

Beşiktaş Milangaz, dün gece Macaristan'ın Budapeşte kentinde düzenlenen FIBA EuroChallenge Final Four organizasyonu final maçında Fransız temsilcisi Elan Chalon'u 91-86 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Atatürk Havalimanı'nda pasaport kontrolunda çiçeklerle, dışarıda da çok sayıda taraftarın meşale ve sloganlarıyla karşılanan Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımının Kaptanı Serhat Çetin, "Mükemmel bir gurur bizim için. Türkiye'ye gelen ender kupalardan bir tanesi. Basketbolda ikinci kupa. Çok mutluyuz. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok güzel bir mücadele verdik. Yarı finalde çok kötü oynamamıza rağmen finalde çok iyi bir mücadele verdik. En başından en sonuna kadar iyi oynadık savaşarak mücadele ettik. Biz kararlılığımızı gösterip kupaya uzandık Söylenecek çok fazla bir şey yok. Başından sonuna kadar emek veren herkese çok teşekkür ediyorum " dedi.

Daha sonra kupayı kazandıkları için çok mutlu olduğunu belirten Antrenör Ergin Ataman ise, "Türk sporuna hayırlı olsun diyoruz. Bu kupaya oynamaya başladığımız ilk günden beri çok emek verdik.. Bu kupanın kazanılmasında emeği olan ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Dün gece ekran başında kalpleri bizim için atan herkese teşekkür ediyoruzz. İnşallah Beşiktaş için bu günler yeni başladı. Önce Türkiye kupası şimdi Avrupa kupası çok daha büyük kupalar getirmeye çalışacağız. Bazı şansızlıklar nedeniyle bir türlü Avrupa'da kupa gelmiyordu. Bu kupayla şansızlığımız kırdığımız düşünüyorum" dedi.

Beşiktaş bu zaferi ile Efes Pilsen'in 1996 yılındaki Koraç Kupası zaferinden sonra Türk takımlarının kazandığı ikinci kupaya uzanmayı başardı. - İstanbul/ Bakırköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Atatürk Havalimanı'nda Kupa Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement