Atatürk Havalimanı'ndaki Kimse Yok mu Derneğinin Yardım Kutuları Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Atatürk Havalimanı'ndaki Kimse Yok mu Derneğinin Yardım Kutuları Kaldırıldı

Atatürk Havalimanı\'ndaki Kimse Yok mu Derneğinin Yardım Kutuları Kaldırıldı

Bakanlar kurulu kararı ile "Kimse Yok mu Derneği"nin izin almadan yardım toplama yetkisine son verilmesinin ardından Atatürk Havalimanı'nda derneğe ait 2 adet yardım kutusu Valilik emriyle kaldırıldı.

03.10.2014 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakanlar kurulu kararı  ile "Kimse Yok mu Derneği"nin izin almadan yardım toplama yetkisine son verilmesinin ardından Atatürk Havalimanı'nda derneğe ait 2 adet yardım kutusu Valilik emriyle kaldırıldı.

Atatürk Havalimanı'nda pasaport kontrol öncesi ve sonrasında olmak üzere iki adet olarak bulunan Kimse Yok mu Derneği yardım kutuları dün gece nöbetçi terminal müdürlüğü tarafından yerinden alınarak, İstanbul Valiliği'nden gelen yazı üzerine dernek yetkililerine teslim edildi.

Terminal Müdürlüğü yetkilileri İstanbul Valiliği'nin, İl Dernekleri Müdürlüğü kanalıyla gönderdiği ve Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amirliği tarafından kendilerine gelen yazı gereğince kutuları kaldırdıklarını söylediler.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde pasaport kontrolu öncesi ve sonrasında 7 yardım kuruluşuna ait 14 adet yardım kutusu bulunuyor. Yolcuların Türkiye'yi terk ederken son anda yapacakları bağışları toplamak amacıyla konulan bu kutular şu kuruluşlara ait:

1-Kızılay. 2-YEKUV ( Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı). 3- KAÇUV (Kanserli Çocuklar Umut Vakfı). 4- TOHUM ( Türkiye Otizm, Erken Tanı ve Eğitim Vakfı). 5- UNİCEF ( Unite For Childıren). LÖSEV ( Lösemili Çocuklar Vakfı). - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atatürk Havalimanı'ndaki Kimse Yok mu Derneğinin Yardım Kutuları Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement