Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını lanetledi.

29.06.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını lanetledi.

Oda Başkanı Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin huzurunu bozmak isteyen karanlık zihniyetli güçler tarafından, masum insanlara Atütürk Havalimanı'nda alçakça bir saldırı düzenlendiğini belirterek, bu saldırıyı şiddetle lanetlediklerini ifade etti.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak Türkiye'nin Ortadoğu bataklığından uzak durması gerektiğini savunduklarına vurgu yapan Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Geçmişte de, çok ciddi badireler atlatmış bir toplum olarak, bugünleri de birbirimize sevgiyle kenetlenerek atlatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ne DAEŞ terörünün ne de PKK terörünün, huzur içerisindeki kardeşliğimizi bozmaya gücü yetmeyecektir. Ülke olarak hep birlikte, bu çirkinliklerin ve aşağılık saldırıların karşısında duracağız. Vicdanlar, terörden medet uman örümcek beyinlilerin insanlık dışı saldırılarını asla affetmeyecektir. Barışın, sevginin, anlayışın ve sağduyunun egemen olacağı bir ülke umuduyla, patlamada hayatını kaybeden insanlarımızın yakınlarına ve halkımıza başsağlığı diliyor, yaralı insanlarımıza da acil şifalar diliyorum."

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu da, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınadıklarını söyledi.

Terörü lanetleyen Turpçu, basın kuruluşlarını ve basın mensuplarını terör haberleri konusunda duyarlı olmaya çağırarak, şunları kaydetti:

"Bu mübarek ramazan ayında terör bir kez daha ülkemizi kana bulayarak çirkin yüzünü ortaya koydu. Şiddet ve terör ülkemizi ve dünyayı tehdit eden bir aşırılıktır. Hep birlikte onunla mücadele etmeliyiz. İstanbul'daki bu saldırının sadece masum insanların kanı ve acısı üzerinden dünyaya ülkemiz aleyhine propaganda malzemesi üretmeyi hedeflediği açıktır. Ülkemiz ve dünya medyası terör örgütlerinin bu oyununa karşı kararlı bir duruş sergilemelidir Bu terör olayında hayatını kaybeden 36 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement