Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı

Van'da Sivil Dayanışma İnisiyatifi tarafından İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı kınandı.

29.06.2016 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da Sivil Dayanışma İnisiyatifi tarafından İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı kınandı.

48 sivil toplum örgütünün bir araya gelerek oluşturduğu Sivil Dayanışma İnisiyatifi üyeleri, Memur-Sen binasında bir araya gelerek, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

Sivil Dayanışma İnisiyatifi Dönem Sözcüsü Şeref Akbulut, yaptığı açıklamada, terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyerek, terör saldırısını kınadıklarını ifade etti.

Masum insanları hedef alan saldırının faillerinin, planlayıcılarının ve destekleyicilerinin kalplerinde vicdan ve merhamet bulunmadığını belirten Akabulut, bir insanı öldürmenin bütün insanlığı öldürmekle eşdeğer olduğunu söyledi.

Terör saldırılarıyla hedefin İslam coğrafyası olduğunu kaydeden Akbulut, şöyle devam etti:

"Yaşanan bu terör saldırısını Gazze, Irak, Suriye, Pakistan ve Afganistan'da yaşanan olaylardan bağımsız ele almak mümkün değil. Varlıklarını ve çıkarlarını İslam coğrafyasının parçalanmışlığında gören odaklar, tüm terör yapılanmalarını finanse etmektedir. Herkes şunu bilmeli ki bu coğrafyada meydana gelen tüm terör olaylarına zemin hazırlayan unsur, Türk, Kürt, Arap ve Fars ırkçılığıyla Sünni-Şii mezhepçiliğidir. Ümmeti bölen ve parçalayan her türlü ırkçı ve mezhepçi anlayışı kınıyoruz. Emperyalist ve siyonist ülkelerin kuklası terör örgütleri, İslam ve terörü bağdaştırıyor. İslamfobia anlayışı yaygınlaştırılmaktadır. Ancak, bu çabalar, İslam'ın dünyaya ve merhamet dağıtımına engel olmayacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement