Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Serkan Türk'ün Cenazesi Getirildi - Son Dakika
Güncel

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Serkan Türk'ün Cenazesi Getirildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Serkan Türk'ün cenazesi memleketi Samsun'a getirildi Cenazeden detay görüntüler Serkan Türk'ün eniştesi Nedim Saraç ile röp. Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı Saldırıda yaşamını yitiren eski milli güreşçi 24 yaşındaki Serkan Türk'ün cenazesi, memleketi Samsun'a getirildi Türk'ün eniştesi Saraç: "Serkan, annesini olayın uzak bölümünde bırakıp ilk patlamanın olduğu yere yaralılara yardım etmek için gidiyor, ikinci patlamada hayatını kaybediyor" İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden eski milli güreşçi 24 yaşındaki Serkan Türk'ün cenazesi, memleketi Samsun'un Çarşamba ilçesine getirildi.

30.06.2016 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Serkan Türk'ün cenazesi memleketi Samsun'a getirildi

Cenazeden detay görüntüler

Serkan Türk'ün eniştesi Nedim Saraç ile röp. Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Saldırıda yaşamını yitiren eski milli güreşçi 24 yaşındaki Serkan Türk'ün cenazesi, memleketi Samsun'a getirildi

Türk'ün eniştesi Saraç:

"Serkan, annesini olayın uzak bölümünde bırakıp ilk patlamanın olduğu yere yaralılara yardım etmek için gidiyor, ikinci patlamada hayatını kaybediyor"

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden eski milli güreşçi 24 yaşındaki Serkan Türk'ün cenazesi, memleketi Samsun'un Çarşamba ilçesine getirildi.

Türk'ün cenazesi, Epçeli Mahallesi'ndeki akrabalarının evine götürüldü.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan enişte Nedim Saraç, Serkan Türk'ün annesiyle, Almanya'dan gelen misafirlerini karşılamak amacıyla Atatürk Havalimanı'na gittiğini söyledi.

Türk ve annesinin araçtan indikten sonra dış hatlar terminaline yürüdüklerini belirten Saraç, "Burada teröristler geliyor ve olay gerçekleşiyor. Serkan, annesini olayın uzak bölümünde bırakıp ilk patlamanın olduğu yere yaralılara yardım etmek için gidiyor, ikinci patlamada hayatını kaybediyor." dedi.

"Hep şehit olmaktan bahsediyordu"

Serkan Türk'ün milli güreşçi olduğuna işaret eden Saraç, "Beden eğitimi bölümünü bitirdi ve öğretmen oldu. Sözleşmeli görev yapıyordu ancak görev süresi bitmiş, atanmayı bekliyordu. Serkan, annesi ve kız kardeşiyle her yaz memleketine geliyordu. Son yıllarda ne zaman sohbet etsek, hep şehit olmaktan bahsediyordu. Okuduğu için askerlik görevini yapamadı ama hep şehit olmak istiyordu." ifadelerini kullandı.

Türk'ün cenazesinin, öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Epçeli Mahallesi'nde 17 yıl önce kaybettiği babasının yanında toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Serkan Türk'ün Cenazesi Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement